Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Για να μην μάς δουλεύουν οι εκπρόσωποι της «δημοκρατίας» και τα τσιράκια τους δημοσιογράφοι και συνδικαληστές

Η «Δημοκρατία» του συνταγματικού τόξου και των νταβατσίδων σε μαστουρώνει για να μην απαιτήσεις την πραγματική Δημοκρατία.

Η Δημοκρατία είναι απαραίτητο συστατικό της διακυβέρνησης κάθε λαού, όπως και του ελληνικού. Λειτουργεί ως όπιο την στιγμή που ο λαός συνειδητοποιεί ότι δεν δημοκρατείται αλλά τρομοκρατείται με τον φερετζέ της ίδιας της δημοκρατίας.

Η Δημοκρατία είναι το πιο σκληρό πολίτευμα. Είναι απαιτητικό και δεν αφήνει χώρο για ευθυνοφοβίες και άγνοια σε αυτούς που είτε ζητούν την ψήφο, είτε δίνουν την ψήφο. Δεν καλύπτεται πίσω από νομοθετικά τερτίπια που σβήνουν τις ευθύνες της καταστροφής μιας χώρας, αλλά ούτε κρύβεται πίσω από ένα παραβάν με έτοιμο σταυρωμένο ψηφοδέλτιο.

Η Δημοκρατία είναι συνώνυμο της ίδιας της Δικαιοσύνης στην οποία δεν αρκεί η πλειοψηφία του «θεωρώ» αλλά οι κανόνες του «πρέπει».

Την Δημοκρατία στο ελλαδιστάν να την εντάξετε στους αυτόχειρες των τελευταίων χρόνων, διότι ξυπνώντας ένα πρωί και βλέποντας να την εκπροσωπεί οι Σαμαροβενιζελοκουρελοτσιπροκουτσούμποσυρφετός, πήδηξε στο κενό αφήνοντάς μας ορφανούς.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------