Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Οι επερχόμενες εκλογές είναι ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ

Όλοι αυτοί που ξεφτίλισαν την Ελλάδα διαχρονικά, είναι η πράσινη, η κόκκινη και η μπλε συμμορία που ξεπούλησε τα πάντα, και έκλεβε από τα πάντα, Όλοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια όπου πλήρωσε εκατοντάδες εκατομμύρια, είναι ακόμα εδώ!

Αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα ποντάροντας στην πτώχευση της, όχι μόνον παραμένουν ατιμώρητοι αλλά ετοιμάζονται και για την επόμενη μέρα.

Η χουντοκρατία που μας κυβερνά και στηρίζετε από δημοσιογράφους και συνδικαληστές είναι αποτέλεσμα της συμμετοχής μας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ όποιον μας έταξε ή μας βόλευε χωρίς να σκεφτούμε την χώρα μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Στην ιστορία αυτού του τόπου, πέρασαν πολλοί πατριδοκάπηλοι και σωτήρες μεταμφιεσμένοι σε δημοκράτες. Ό,τι θέλουν σε κάνουν. Ξέρουν ότι ο μόνος τους εχθρός αυτή την στιγμή δεν είναι οι κομματικές απεργίες, ούτε οι σκέψεις. Ο μόνος εχθρός τους είναι η συμμετοχή στις εκλογές.
Η αποχή είναι αυτό που βολεύει, κι αυτό που επιδιώκει το ''σύστημα''. Θέλουν αποχή. Ελπίζουν στην αποχή! Στηρίζονται στην αποχή.

Σε αυτή τη δραματική συγκυρία, στη Βουλή οργιάζει η κυβέρνηση με την ανοχή των κομμουνιστών της αντιπολίτευσης, τάζοντας ιθαγένειες στους νέους ψηφοφόρους τους,  ψηφίζοντας προκλητικά και αυθαίρετα ό,τι δεν πρόλαβαν να «ξεπουλήσουν» μέχρι τώρα λες και η Ελλάδα μας είναι τα αμπελοχώραφα του πατέρα τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------