Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Τι δεν καταλαβαίνει κανείς; Οι Έλληνες δολοφονούνται καθημερινά.

Θα ψηφίζουν συνέχεια νόμους για να μας βάλουν όλους φυλακή εάν δεν αφεθούν ήσυχοι και ελεύθεροι να συνεχίσουν το ξεπούλημα της χώρας. Οι Έλληνες δολοφονούνται καθημερινά.

Μέσα σε τέσσερα μόλις λεπτά αυτό το βίντεο «λέει» με τον πιο απλό και συγκινητικό τρόπο όσα χρειάζονται να ειπωθούν για την εξόντωση των Ελλήνων.


Η εξουσία των πολιτικών, συνδικαληστών και δημοσιογράφων διαιωνίζεται με τον πιο άρρωστο τρόπο σε μια άρρωστη χώρα που αιμορραγεί, ανίκανη να αντισταθεί σε έναν κατήφορο που δεν έχει τέλος. Τα «όργανα» όλων αυτών και κυρίως οι συνδικαληστές μαζί με τους δημοσιοκάφρους ξεχειλίζουν από ρατσισμό και εμπάθεια εναντίον των Ελλήνων.

Όταν είσαι αμόρφωτος, άξεστος, απαίδευτος και δέσμιος μιας πολυπολιτισμικής υποκουλτούρας που σου πιλατεύει το κεφάλι από το πρωί μέχρι το βράδυ με σκουπίδια και ξερατά, όση θετική προδιάθεση και να έχεις θα υποκύψεις. Και όποιον πάρει ο χάρος..

Μην γελιέστε. Μην υποτιμάτε τα εκάστοτε κόμματα, ούτε τις αριστερές αντιπολιτεύσεις, ούτε τους διαπλεκόμενους. Βρήκαν, δημιούργησαν τρόπους όλοι αυτοί να εκμεταλλευτούν την προδιάθεση και να την οδηγήσουν εκεί που ήθελαν.

Το χειρότερο όμως είναι ότι γίναμε αδιάφορη απέναντι στην ίδια τη ζωή.  Εξετάζουμε διεξοδικά τις «παραμέτρους» και κρίνουμε. Η καθημερινότητά μας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη το τι μας περιμένει από τους σωτήρες μας.-
σπίθας

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------