Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ Η μεγάλη απάτη του συνταγματικού τόξου

ούτε σε πόλεμο να βρισκόμασταν
205% ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΠ!
Διαβάστε αυτό που δεν σας λένε τα τελειωμένα αποκόμματα , οι δημοσιοκάφροι, οι συνδικαληστές, τα κομματόσκυλα  και τα λαθρολάγνα τσιράκια τους.
Πηγή των πληροφοριών μας είναι η ίδια η κυβέρνηση και το site που αφορά στο  εθνικό μας χρέος: nationaldebtclocks.org
ΣΤΟ  205% ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΠ!

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΗ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΑΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Πρόκειται για πολιτική απάτη δίχως όρια. για  ένα τεράστιο οικονομικό έγκλημα που έχει σύρει τη χώρα σε εθνική καταστροφή, με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η Ελληνική οικονομία έχει βυθιστεί σε τέτοια επίπεδα, που ούτε σε πόλεμο να βρισκόταν.

Οι πολυπολιτισμικοί εθνοπροδότες και τα τσιράκια τους εξακολουθούν να εξαπατούν τον Ελληνικό λαό μοιράζοντας φρούδες ελπίδες την στιγμή που η ελληνική οικονομία στα χέρια των πολιτικών ολετήρων έχει ήδη πεθάνει. 

Δείτε τον πίνακα που δημοσιεύουμε  όπου αναφέρει ξεκάθαρα ότι το δημόσιο χρέος σε σχέση με το ΑΕΠ έχει ξεπεράσει το 205%. Αυτό που ήταν στο 120% όταν μας έβαλαν στο μνημόνιο δήθεν για να μας σώσουν και ξεπούλησαν την χώρα και την εθνίκη μας ανεξαρτησία με την ανοχή του ΛΑΟΣ, της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ και του τιμημένου ΚΚΕ.

Κατέστρεψαν όλη την εθνική παραγωγή, την Βιομηχανία, την Βιοτεχνία την κτηνοτροφία, την αγροτιά και όλοι την Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη από το Πέραμα ως την Ελευσίνα και το Νεώριο Σύρου. 

Κατάντησαν τη χώρα να μην παράγει τίποτε, παρά μόνο λαμόγια και σκουλήκια που στο όνομα της σάπιας σταλινικής δημοκρατίας τους κατέστρεψαν των Ελληνικό λαό και τα παιδιά μας,  οδηγώντας στην αυτοκτονία πάνω από 8.000 συμπολίτες μας.  

Για όλα αυτά, τα πληρωμένα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι και τα λαμόγια οι συνδικαληστές δεν λεν κουβέντα, κρατούν κριμένα μυστικά και ντοκουμέντα γεμίζοντας τις σάπιες κοιλιές τους από τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού.

Κάναμε το σύστημα ορατό.
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;; 

σπίθας

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------