Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ακραία φαινόμενα παραβάσεων από ΜΜΕ και δημοσιογράφους την περίοδο των εκλογών

Κάναμε το σύστημα ορατό. 
Τι δεν καταλαβαίνεις;


Ο Ελληνικός λαός στις κάλπες σύρθηκε πάντα σιδηροδέσμιος. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι (πληρωμένα κομματόσκυλα) έχουν πλέον αναλάβει να ολοκληρώσουν τον αφανισμό των Ελλήνων και την διάλυση της χώρας για να σωθούν τα σάπια πολιτικά κόμματα και οι κλέφτες.

Διαβάστε την ομολογία τους για να καταλάβετε....
To Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας, κατέγραψε ακραία φαινόμενα παράβασης του Κώδικα Δεοντολογίας, καθώς και των Αρχών της Κοινωνικής πολιτικής ηθικής και της ίδιας της Δημοκρατίας, από ορισμένα ΜΜΕ στην περίοδο των εκλογών.

Αποκορύφωση των κρουσμάτων αυτών υπήρξαν τα δελτία ειδήσεων και τα σχόλια του τηλεοπτικού σταθμού “Antenna”, στα οποία πρωταγωνίστησαν επαγγελματίες δημοσιογράφοι


Φαινόμενα τα οποία καταδικάστηκαν (μετά της εκλογές) τόσο από τα συνδικαλιστικά όργανα των δημοσιογράφων όσο και από φορείς και εκπροσώπους της κοινής γνώμης.

Το ΕΟΔ, εγκαίρως με ανακοίνωσή του στις 05.05.14 είχε επισημάνει ότι «Είναι αντιδεοντολογικό, δημοσιογράφοι να συμπράττουν καθ’ οποιοδήποτε τρόπο στη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων με την μετάδοση ανεπιβεβαίωτων, παραποιημένων πληροφοριών ή αποσιώπηση άλλων», 

«Η δημοσιογραφία, ως λειτούργημα, υπηρετεί την ενημέρωση των πολιτών και την αλήθεια και όχι πολιτικά, οικονομικά, εργοδοτικά συμφέροντα».

Τέτοιου είδους φαινόμενα σε όποια ΜΜΕ συμβαίνουν, θα ελέγχονται από τα αρμόδια Όργανα της ΕΣΗΕΑ.

Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας
της ΕΣΗΕΑ
---------------------------------------
  Τι δεν καταλαβαίνεις τώρα;
Τα πληρωμένα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι και τα λαμόγια οι συνδικαληστές έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και τους Έλληνες,  γεμίζοντας τις σάπιες κοιλιές τους από την δυστυχία και τα κλεμμένα χρήματα του Ελληνικού λαού.
Συμπέρασμα:
Για να επιβάλει μια 'δημοκρατία' το συνταγματικό τόξο στο Ελλαδιστάν δεν χρειάζονται πλέον τα τανκς, και ο στρατός, αρκούν τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι και τα λαμόγια οι συνδικαληστές.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------