Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Με σειρήνες και φάρους περιπολικών, με φωνες και βρισιές, μπουκάρουν οι συνδικαληστές στα τυπογραφεία

Χαμός στην Ελληνική τυπογραφεία. 

Η συνδικαληστές, έβαλαν στο στόχαστρο όλο τον όμιλο των εταιρειών της ΕΞΠΡΕΣ και τους εναπομείναντες Έλληνες εργάτες.

Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση τυπογραφείων οργάνωσαν οι συνδικαληστές του κλάδου.

Συγκεκριμένα μετά από καταγγελία της Ένωσης, 5μελές κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας Ανατολικής Αττικής συνοδευόμενο από τρία οχήματα της Αστυνομίας και ομάδα εργαζομένων;;; - από δημοσιογράφους και τεχνικούς του ΚΚΕ καθώς και μέλη του δ.σ. της ΕΤΗΠΤΑ με συνεχής χρήση της σειρήνας και του φάρου ενός περιπολικού εισέβαλαν στα πιεστήρια στην Κερατέα .

Μετά από διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις και κόντρα στην επιταγή της επιχείρησης και του υπεύθυνου ασφαλείας να μην εισέλθουν οι συνδικαληστές στα πιεστήρια για λόγους ασφαλείας των εργαζομένων στην παραγωγή όσον βρίσκονταν οι μηχανές σε λειτουργία, η υπεύθυνη της Επιθεώρησης Εργασίας και ο υπαστυνόμος έδωσαν την άδεια!!! στον πρόεδρο και γεν. γραμματέα να παρευρεθούν στον έλεγχο. 

Κανείς τελικά δεν μπορεί να αντισταθεί στις επιθυμίες των συνδικαληστών.

Οι συνδικαληστές μας  αδιαφορώντας για την ανεργία και τα λουκέτα που σπέρνουν στο διάβα τους ζητούν την πτώχευση όλων των εταιρειών του τέως Ομίλου, αλλά και όλων των ιδιοκτητών για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους από οφειλές. 

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Ότι δεν πρόλαβαν να καταστρέψουν οι πολιτικοί το έχει αναλάβει εργολαβία το αριστερό χέρι του συστήματος, οι συνδικαληστές και τα τσιράκια τους.

Θέλουν να  διαλύσουν και με τον νόμο του αστικού κράτους που πολεμούν όλοι την Ελληνική τυπογραφία όπως διέλυσαν και έστειλαν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και της Ελληνικής βιομηχανίας.

Είμαστε η μόνη χώρα με την μεγαλύτερη ανεργία και με τα περισσότερα βιομηχανικά πάρκα πληρωμένα με λεφτά του Ελληνικού λαού σε Αθήνα, Πάτρα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, που τα καταντήσαμε νεκροταφεία εργοστασίων .

Έλληνες καταλάβατε τώρα τι παιχνίδια παίζουν στην πλάτη μας;

Είμαστε  μόνη χώρα παγκοσμίως που στο όνομα του εργάτη οι κομματικοί συνδικαληστές και τα τσιράκια τους έχουν καταστρέψει την Ελληνική εργατική τάξη, έχουν οδηγήσει στην ανεργία και στην απελπισία πάνω από 2.000.000 εργαζομένους, έχουν διαλύσει την Ελληνική λαϊκή εργατική οικογένεια και προετοιμάζουν συστηματικά το έδαφος για τα χειρότερα που έρχονται.
Τα Σόδομα και τα Γόμορρα της σύγχρονης εποχής, προσεχώς θα γίνουν πραγματικότητα στην πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης, την Ελλάδα!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------