Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ

Δεν πρόκειται για αναστροφή γήρανσης του πληθυσμού. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ. 

Και το εκτελούν μεθοδικά και αποφασισμένα με σχέδιο που δεν το κρύβουν. 

Όποιος το πάρει είδηση και διαμαρτυρηθεί τι κάνουν;  
θα τον πουν ρατσιστή και φασίστα. 

 Στο σχέδιό τους έχουν αποφασίσει να εξαφανίσουν πλήρως το ελληνικό έθνος! Γι’ αυτό φέρνουν συνεχώς λαθρομετανάστες: για να τους βάλουν στη θέση των Ελλήνων. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες!

Γι’ αυτό έβαλαν το ΠΑΣΟΚ, με το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ να τους δώσει την ελληνική ιθαγένεια μπας και σώσουν τα καταραμένα καταρρέοντα κόμματα τους από την οργή των Ελλήνων για την δυστυχία που έφεραν στον τόπο.

Σύμφωνα με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα “Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015″, μεταξύ άλλων αναφέρονται επί λέξει τα εξής :
“… το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να
συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση” (σελ.8), “… η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού”
,

Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά αυξάνοντας ακόμα και την φορολογία στην Ελληνική λαϊκή οικογένεια με παιδιά, λένε ότι ο πληθυσμός γερνάει, αντί να δώσουν ελαφρύνσεις για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, φέρνουν λαθρομετανάστες.

“…η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών” (σελ 7 και 8), “η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (Τουρκία) και προορισμού (Ελλάδα) ” (σελ. 6).

Κι αν οι μετανάστες δεν είναι νόμιμοι τους κάνουμε νόμιμους αμέσως, μετά, τους δίνουμε επιδόματα ελαφρύνσεις περίθαλψη, παιδικούς σταθμούς... ότι στερούμε από τους Έλληνες που είναι άχρηστοι πια γιατί δεν τους ψηφίζουν.

Και στο τέλος όλους τους λαθρομετανάστες τους κάνουν Έλληνες δίνοντας τους ΟΧΙ άδεια παραμονής, ΟΧΙ υπηκοότητα αλλά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

Χιλιάδες αλλοδαποί με πλαστά η παραποιημένα έγραφα <<ελληνικότητας >> πήραν την ελληνική ιθαγένεια και ορκίσθηκαν . Όταν όμως θέλησαν να εκδώσουν αστυνομική ταυτότητα ,οι αστυνομικές αρχές μετά από πολλές καταγγελίες αναγκάστηκαν να εξετάσουν από την αρχή όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα και διαπίστωσαν εκατοντάδες χιλιάδες πλαστά . Τώρα υπάρχει νομικό κενό, επειδή όλοι αυτοί ήδη πήραν την ελληνική ιθαγένεια και ψήφισαν στης εκλογές.

Και εσύ Έλληνα κάτσε να πεινάς, να μένεις άνεργος, να αυτοκτονείς, να μεταναστεύεις, να μένεις ανασφάλιστος και να σε απειλούν με κατασχέσεις καταθέσεων και ακινήτων...

Τελικά ο Ελληνικός λαός δεν έχει απλά την εξουσία που δικαιούται αλλά και την παραεξουσία


Χάσαμε και τα παιδιά μας που φύγανε στο εξωτερικό.
Και κανείς πια δεν είναι περήφανος για τη Πατρίδα μας.
Και κανείς δε θέλει να μείνει εδώ πια.
Και όλοι δηλώνουν αθώοι και κανείς δεν έχει ευθύνη.
Και όλοι αυτοί, πολιτικοί, κυβερνώντες, δημοσιογράφοι, συνδικαληστές, κομματόσκυλα και λαμόγια, έχουν περιουσίες τεράστιες, καταθέσεις στο εξωτερικό, ακίνητα, εταιρίες.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------