Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

«Οικογενειακή υπόθεση»

Καλά κρασιά…διαβάστε για να καταλάβετε στην Ελλάδα με τι ασχολούμαστε. λες και έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματα μας και επιτέλους θα χρηματοδοτήσουμε και θα ασχοληθούμε και με το GAYPARADE.

Από την άλλη όλα τα κόμματα, οι δήμαρχοι, οι δημοτική σύμβουλοι, οι δημοσιογράφοι και οι συνδικαληστές ασχολήθηκαν αποκλειστικά  με το GAYPARADE που έγινε στην Αθήνα. Η ετήσια παρδαλή παρέλαση με το φετινό σύνθημα  «Οικογενειακή υπόθεση».
 
Την έναρξη της φετινής διοργάνωσης κήρυξε ο Δήμαρχος  Καμίνης. Ακολούθησε παρέλαση στους δρόμους της Αθήνας και πάρτυ μεταμεσονύκτιο στην πλατεία.Κλαυθμώνος.

Ο δήμος Αθηναίων, την Παρασκευή έλαβε υποβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας από τον Οίκο Μoody's και πέρασε σε επίπεδο πόλεων ... Αντίς Αμπέμπα και πιο χειρότερα.

Ο καλός μας δήμαρχος όμως φρόντισε με τους φόρους των Ελλήνων πολιτών να χρηματοδοτήσει το gay parade «Οικογενειακή υπόθεση» .  

Ποια ακριβώς είναι η λογική χρηματοδότησης της συγκεκριμένης εκδήλωσης και σε τι ωφεληθήκανε οι άγρια φορολογούμενοι Αθηναίοι πολίτες; 

 Χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση ένας δήμος ο οποίος έχει καταρρεύσει οικονομικά, χρωστάει σε προμηθευτές και προβαίνει σε συνεχείς απολύσεις προσωπικού, μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσει την πολιτική χρηματοδότησης δραστηριοτήτων διαφόρων ομάδων;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------