Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Κατάντησαν την πατρίδα μας απόπατο της Ευρώπης, και εξακολουθούν να μας περνούν για ηλίθιους

Σοκ και Δέος!!! άγριο έγκλημα από λαθρομετανάστη Πακιστανό τέρας βιαστή και δολοφόνο εναντίων Ελλήνων στην Κρήτη.

Άγριο έγκλημα εκτυλίχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην παραλία της Ιεράπετρας, με την επίθεση με μπαλτά, ενός Πακιστανού, σε 50χρονο Έλληνα κάτοικο της περιοχής. ο οποίος βρίσκονταν σε ταβέρνα με την οικογένεια του χτυπώντας τον με ένα μπαλτά πολλές φορές στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, και ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον Έλληνα που κατακρεούργησε, ο Πακιστανός έστρεψε το μίσος του εναντίον του αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται λίγα μέτρα μακρυά, χτυπώντας με τον ίδιο μπαλτά περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο, πριν μπορέσουν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί να τον ακινητοποιήσουν. Ευτυχώς που δεν συνάντησε και άλλον Έλληνα την στιγμή της επίθεσις στο περιπολικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretalive, o Έλληνας τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου σε πολύ άσκημη κατάσταση από τα κτυπήματα με τον μπαλτά στο κεφάλι που του έδινε ο Πακιστανός

Δεκάδες τα θύματα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα του αφελληνισμού.
Σύμφωνα με το cretalive, ψύχραιμος και αδίστακτος φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να ήταν ο 25χρονος Πακιστανός που αιματοκύλησε το βράδυ του Σαββάτου την Ιεράπετρα, αφήνοντας πίσω του ένα νεκρό, ένα σοβαρά τραυματισμένο, και μία 40/χρονη κακοποιημένη Ελληνίδα αλλά και όλη την περιοχή σε κατάσταση οργής και τρόμου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η δράση του ξεκίνησε νωρίς το βράδυ, όταν, εκμεταλλευόμενος την απουσία ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στην περιοχή της Γρα Λυγιάς, όπου εργαζόταν, επιχείρησε να βιάσει τη 40χρονη γυναίκα του τελευταίου.

Εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να του ξεφύγει, πριν όμως προλάβει να ενημερώσει σχετικά, ο 25χρονος είχε ήδη απομακρυνθεί.

Με τον μπαλτά στο χέρι πήγε σε επιχείρηση  54χρονου στην πόλη της Ιεράπετρας, και τον κατακρεούργησε. Στη συνέχεια επιτέθηκε σε 50χρονο Έλληνα κάτοικο της περιοχής. ο οποίος βρίσκονταν σε ταβέρνα με την οικογένεια του χτυπώντας τον με ένα μπαλτά πολλές φορές στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία το σώματος του.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έδρασε με ψυχραιμία-
Ο αστυνομικός που κατάφερε να τον ακινητοποιήσει απέτρεψε μεγαλύτερο κακό.
 ----------------------------------------------
Είμαστε ο μόνος λαός που κατάφεραν τα κόμματα για να σωθούν και να μας ξεπουλήσουν να μας αφαιρέσουν την εθνική συνείδηση.  

Είμαστε η μόνη χώρα που βιώνει το μεγαλύτερο αποικισμό και εξόντωση εθνικού πληθυσμού σε καιρό ειρήνης.

Όλα τα λαθρολάγνα κομματόσκυλα, μαζί με τους δημοσιογράφους και τους συνδικαληστές πρόδωσαν τα πάντα.

Λυπάμαι απλώς τους υπόλοιπους γραφικούς σαν και μένα που λατρεύουν αυτόν τον τόπο, την Ελλάδα μας και θέλουν να μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου.



Βιάζουν Χριστιανή
σε κεντρικό δρόμο στην Αίγυπτο χωρίς να αντιδρά κανείς ή να προσπαθήσει κανείς να την προστατεύσει.

Για τον αριθμό των παρανόμως διαμενόντων στην Ελλάδα αλλοδαπών, ο κ. Αθανασίου αναφέρει ότι δεν υπάρχει έγκυρος τρόπος να υπολογισθεί ο πληθυσμός τους και το μόνο διαθέσιμο στοιχείο είναι ο αριθμός των παρανόμως εισελθόντων λαθρομεταναστών που συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ και το Λιμενικό Σώμα μετά το 2008 μέχρι και σήμερα.!!!!!!!!!!..........
Βοήθα θεέ μου την Ελλάδα μας και εμάς να γλυτώσουμε.-

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------