Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ;

Ο «Βαρώνος» δεν πέθανε ΠΟΤΕ μέσα τους...
Ο πατριώτης, που ψήφισε και στήριξε το μνημόνιο και το ΠΑΣΟΚ, μέγας πολιτικός, κος Γεώργιος Καρατζαφέρης ,κατέθεσε ένσταση κατά της εκλογής του Ευρωβουλευτού της Χρυσής Αυγής κου Γεωργίου Επιτήδειου, θέτοντας παράλληλα θέμα συνταγματικότητας του πλαφόν του 3% για είσοδο στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στην ένστασή του ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποστηρίζει ότι είναι αντισυνταγματικό το πλαφόν του 3%, καθώς προσκρούει σε πλειάδα συνταγματικών αρχών, όπως είναι της λαϊκής βούλησης, της ισότητας του εκλογικού δικαιώματος, της ισότητας των ευκαιριών των πολιτικών κομμάτων και της αναλογικότητας.

Είναι Εθνικά επικίνδυνη και προδοτική, η κίνηση που επιχειρεί, με άμεση επίπτωση στα Εθνικά Θέματα. Βάζει «βούτυρο» στο «ψωμί» των Τούρκων, θέτοντας τις βάσεις για είσοδο τους στην Βουλή..

Με βάση το ποσοστό που απέσπασαν στις ευρωεκλογές, ήτοι 0,75%, δεν έχουν καμία ελπίδα εκλογής βουλευτή . Αυτό λόγω του πλαφόν του 3%, αλλιώς με απλή αναλογική και χωρίς πλαφόν θα εκλέγανε 2 βουλευτές.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------