Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Μετά τα μπλα-μπλα...!....κλπ της κομματικής τους μπουρδολογίας και τους αγόναις τους, διαβάστε τι κατάφεραν να πετύχουν οι κομματικοί συνδικαληστές του κλάδου μας και η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων για τους συναδέλφους στην Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οι εργαζόμενοι της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια απλήρωτοι, "πεταμένοι" κυριολεκτικά στο δρόμο, όμηροι, ουσιαστικά των ορέξεων της εργοδοσίας και των συνδικαληστών. 

Παρόλο που η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κυκλοφορεί κανονικά στα περίπτερα οι περίπου 800 εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί δεδουλευμένα, αποζημιώσεις, δεν έχουν κολληθεί ένσημα επίσχεσης. Ακόμα και oι συνάδελφοι στην εταιρία "ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ" όπου εκδίδει αυτή την στιγμή την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, είναι και αυτοί απλήρωτοι για μήνες.

Όλες οι υποσχέσεις!!! (το μόνο που κατάφεραν οι συνδικαληστές μας,) ότι με την επαναλειτουργία της εφημερίδας θα έμπαινε πρωταρχικός στόχος η αποπληρωμή των οφειλών προς τους εργαζόμενους αποδείχθηκαν ψέματα!!!. 

Οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ βρίσκονται σήμερα σε άθλια οικονομική κατάσταση και μπροστά στο γεγονός της πτώχευσης που σημαίνει ότι ούτε στο ταμείο ανεργίας δεν θα μπορέσουν να πάνε . 

Οι κομματικοί συνδικαλιστές συνεχίζουν το ίδιο βιολί τάζοντας επαναστάσεις και μοιράζοντας κουτόχορτο την ίδια στιγμή που τα κόμματά τους στην βουλή βλέπουν τα αντεργατικά νομοσχέδια να περνούν χωρίς ουσιαστικά να αντιδρούν, δηλώνοντας συνενοχή στην γενοκτονία και το ξεκλήρισμα της Ελληνικής εργατικής τάξης και του Ελληνικού λαού.

Όλα αυτά είναι μια εξέλιξη που μας κάνει όλους επιφυλακτικούς για το τι θα συμβεί τελικά στο άμεσο μέλλων μόλις τα ταξικά μας αδέλφια φτάσουν τα 5.000.000 και τους δοθεί δικαίωμα ψήφου και για ανθρωπιστικούς λόγους δικαίωμα συνένωσης (Χ 6-8/άτομα) με τις οικογένειες τους... .

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------