Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Η μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας τους είναι εδώ

α, ρε Άντζελα! 

Μετά απ' όλα αυτά τα μεγαλεία, δεν μας φτάνει το δούλεμα των συμπολιτευόμενων πολιτευτάδων, δημοσιογράφων, αναλυτών, διανοούμενων, οικονομολόγων, συνδικαληστών και άλλων χορτάτων υποτακτικών πως θα ξαναφάμε με χρυσά κουτάλια, έχουμε και τους αντίστοιχους των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων του συνταγματικού τόξου, οι οποίοι σερβίρουν μπόλικη αριστερή επαναστατική μαστούρα στον λαουτζίκο!!! ελπίζοντας να κερδίσουν χρόνο μέχρι να τους πάρουμε χαμπάρι.

Στην πραγματική ζωή όμως τα πράγματα είναι δυσκολότερα από αυτά που ξέρουμε.
Το 2009 η Ελλάδα είχε χρέος 127% επί του ΑΕΠ, ή 298,7 δισ. ευρώ, Τέσσερα χρόνια μετά, και ενώ οι Έλληνες λιμοκτονούν, η Ελλάδα μας θυμίζει τριτοκοσμικές χώρες, η εξαθλίωση δείχνει εικόνες κατοχής, η ανεργία έχει χτυπήσει «κόκκινο», έχουν ξεπουλήσει τα πάντα,  η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει διαρκώς και ενώ θα πρέπει να θυσιαστούν μερικές γενιές Ελλήνων ακόμη το χρέος εκτινάχθηκε στα 322 δισ...

Οι νέοι μισθοφόροι τους που πήραν τα χαρτοφυλάκια στα χέρια τους ήρθαν να αποτελειώσουν την κατάσταση ανοίγοντας δρόμο για την πλήρη αποικιοκρατική πολιτική των εντολέων τους. Εξαφάνισαν όλες τις υγιείς επιχειρήσεις από τον πρωτογενή μέχρι τον τριτογενή τομέα. Άλλαξαν δηλαδή όλη την υγιή οικονομική βάση της χώρας που ήταν ο αιμοδότης του κράτους.

Κατάφεραν η εργασία να λέγεται απασχόληση και από τις 365 ημέρες που πριν 4 χρόνια είχες δικαίωμα να εργάζεσαι, να είσαι ευχαριστημένος με 120 ημέρες απασχόλησης με συνθήκες.
δουλείας, ενώ από το Σεπτέμβριο έρχεται για να μείνει το επίδομα φτώχειας των 400 ευρώ ανά οικογένεια.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΚΕ και τα νέα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ που βοήθησαν ακολουθώντας τις εντολές των αφεντικών τους να απολέσουμε την εθνική μας κυριαρχία, να γίνει στην χώρα μας ο μεγαλύτερος παράνομος λαθροαποικισμός σε καιρό ειρήνης, εξαθλιώνοντας των Ελληνικό λαό και οδηγώντας τον στην αυτοκτονία και στην μετανάστευση.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------