Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ωραίο κομματικό αριστεροδεξιό συνδικαλιστικό παιχνίδι για δυνατά νεύρα.

 Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ασφαλιστικός οργανισμός χιλιάδων δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων;

Να αποφασίσει η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ να μιλήσει καθαρά στα μέλη και να ξεκινήσουν με τις Ενώσεις πανελλαδικές κινητοποιήσεις για να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα.
 

Πραγματικά θα γελάσει το χειλάκι του κάθε πικραμένου με αφορμή τρεις πληροφορίες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, αλλά λόγω των πολιτικών γεγονότων δεν φαίνεται τουλάχιστον οι δημοσιογράφοι να έδωσαν κάποια σημασία.

Η πρώτη πληροφορία που υπάρχει αναφέρεται στα χρήματα του ΕΔΟΕΑΠ και τα οποία όπως λέγεται δεν επαρκούν παρά μέχρι τον Μάρτιο του 2015. Καλό; Άντε τώρα να πείσεις εμένα τον κακόπιστο ότι η ωραία Ελένη που κυκλοφορεί και κάνει συνέχεια επιθέσεις σε πολλούς δεν έχει τεράστιες ευθύνες για το κούρεμα των 100 και πλέον εκατομμυρίων που χάθηκαν.

Η δεύτερη πληροφορία κρύβεται στην δεύτερη παράγραφο της ανακοίνωσης του ΕΔΟΕΑΠ προς τις τέσσερις ενώσεις και η οποία λέει ξεκάθαρα: "Θα σας ενημερώσουμε για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, για τη γενικότερη κατάσταση στον Οργανισμό και ευελπιστούμε στη δημιουργική συνεισφορά σας προς την κατεύθυνση της λύσης των προβλημάτων αυτών"...

Αυτό αν αποδοθεί σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι η πανέξυπνη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ ζητά από τις τέσσερις Ενώσεις να βάλουν βαθιά το χέρι στα ταμεία τους για να δώσουν όσο γίνεται περισσότερα χρήματα για να κάνει το Εξαπτέρυγο ο Καρούτζος τα κέφια του στον Οργανισμό.

Η τρίτη πληροφορία μιλά για μεγάλα χρηματικά ποσά που οφείλονται στον Οργανισμό από εργοδότες, τράπεζες, ομόλογα και δεν εισπράττονται εξαιτίας της ανικανότητας των μηχανισμών του ΕΔΟΕΑΠ.
 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------