Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Για την "ταμπακιέρα" τίποτα, ούτε το DVD δεν θέλουν να δουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της βουλής. Το κατέβασαν και από το διαδίκτυο

Ακριβώς όπως και στην περίπτωση Η.Κασιδιάρη, όταν συνομιλεί με τον Τ.Μπαλτάκο. Ουδείς ασχολήθηκε με τα όσα λέγονταν, αλλά με το αν είναι νόμιμο το βίντεο, και για το γεγονός ότι ο Τ. Μπαλτάκος μίλαγε με βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου.

Το επόμενο ηχητικό ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στο rutube και που ακούγεται η φωνή του πρωθυπουργού να δίνει εντολές σε δικαστικούς να προφυλακίσουν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν το έθαψε μόνο το πολιτικό σύστημα αλλά και η πλειοψηφία των εγχώριων ΜΜΕ.

Διανύουμε περίοδο μεγάλης πολιτικής καταβαράθρωσης, η οποία όμως έχει τις ρίζες της και στην ελληνική κοινωνική κατάπτωση. Όλοι αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν, και ξέρουν ότι ο Έλληνας πολίτης με την βοήθεια της τηλεόρασης έχει "λοβοτομηθεί".


Πρωτοφανές! Την στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει δει το επίμαχο DVD που εμφανίζει τους Παύλο Χαϊκάλη και Γιώργο Αποστολόπουλο , τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας σε συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11:30 του Σαββάτου αποφάσισαν κατά πλειοψηφία να μην το δουν
γιατί είναι "προϊόν εγκλήματος".

Τα όσα διαδραματίζονται και φαίνονται ξεκάθαρα στο dvd, δεν απασχολούν ποσώς, και τους απασχολεί εάν το οπτικό ντοκουμέντο δημιουργήθηκε "νόμιμα" με βάση έναν παρανοϊκό νόμο, που ψηφίστηκε πριν μερικά χρόνια ακριβώς για να εμποδίζεται να αποκαλύπτεται η πολιτική σαπίλα.

Χωρίς οπτικό υλικό δεν μπορούν να υπάρξουν αποδείξεις, καθώς οι "κακοί" έχουν πάντα ένα κακό συνήθειο. Δεν ομολογούν από μόνοι τους όπως επίσης δεν δείνουν την συγκατάθεσή τους για να καταγραφτούν από κάποια κάμερα την στιγμή που κάνουν παράνομες ενέργειες.

Την πρόταση για μη προβολή εισηγήθηκε ο κ. Παναγιώτης Ρήγας (ΠΑΣΟΚ) "καθώς αποτελεί προϊόν εγκλήματος" (!). Υπέρ της πρότασης να μην το δουν τάχθηκε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και η ΔΗΜΑΡ ενώ υπερ της προβολής η κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά από τους ΑΝΕΛ, ο κ. Δημήτρης Κουκούτσης της Χ.Α. και ο ανεξάρτητος Πάρις Μουτσινάς.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------