Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

οι συγκυβερνώντες του τρόμου, ξεπουλάνε τα πάντα, δεν μπορεί να τα τρώμε όλα αμάσητα,

Πρώτα μας τάισαν Ρωμανό,
τώρα μας ταΐζουν προεδρική εκλογή...

Ταυτόχρονα κάποιοι που θέλουν να αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι παίζουν με μαστορικό τρόπο το παιχνίδι του συστήματος αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο και αποκρύπτοντας του όλα όσα διαδραματίζονται στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ενώ τα διάφορα τσιράκια τους, φιλοσυστημικά τρολ κάτι βολεμένοι ανθέλληνες αντι, βουτηρομπεμπέδες καθημερινά σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργούν κλίμα.

Ενώ ογδόντα (80) "φωτογραφικές" τροπολογίες, μέσα σε λίγα 24ωρα, πέρασαν από τη Βουλή οι βολευτές μας, 80 τροπολογίες, για βουνά, δάση, θάλασσες, παραλίες, αεροδρόμια, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, εθνικούς δρόμους, λιμάνια, μαρίνες "κάτω από το τραπέζι" για να ξεπουλήσουν ότι ακόμα απόμειναν.

Η Δημοκρατία τους, δυστυχώς, νοσεί βαριά. Αν δεν πέθανε ήδη. Καμιά μίζα δεν πάει χαμένη εάν αφορά την εξαφάνιση του Ελληνικού λαού.

Όσο η ελληνική κοινωνία παραμένει ανενεργή και κοιτάει με απάθεια τις εξελίξεις τόσο θα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση απλά θα αλλάζουν τα πρόσωπα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------