Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Εικόνα διάλυσης, χάους, και ναρκωτικών παρουσιάζει το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δεν θα αφήσουν τίποτα χωρίς να το καταστρέψουν 
τα ανθελληνικά λαθρολάγνα σκουλήκια.

Στο ίδιο έργο θεατές για δέκατη φορά από τον Μάρτιο του 2014 βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των αργιών των Χριστουγέννων καθηγητές, ερευνητές και μεταπτυχιακοί φοιτητές στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών, όταν γνωστοί/άγνωστοι παραβίασαν 40 γραφεία, κλέβοντας κυρίως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σύμφωνα με πηγές και ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρουν ειδησιογραφικά πόρταλ, εξαιτίας της ελλιπούς φύλαξης, τα κρούσματα κλοπών στο συγκεκριμένο τμήμα αλλά και σε άλλα είναι συχνό φαινόμενο.

Είναι ενδεικτικό ότι από τον Μάρτιο του 2014 το τμήμα έχει υποστεί διαρρήξεις και βανδαλισμούς 10 φορές, με απώλειες εξοπλισμού της τάξης των 180.000 ευρώ, χωρίς να έχει υπολογιστεί το κόστος αποκατάστασης των εκτεταμένων ζημιών.

 Ο κ. Σταυρακάκης σημειώνει στην εφημερίδα πως εάν υπήρχε μόνιμη φύλαξη, θα είχαν αποτραπεί οι κλοπές και τα χρήματα για τη μισθοδοσία των πρόσθετων εργαζομένων που θα απαιτούνταν θα ήταν λιγότερα από το κόστος του κλεμμένου εξοπλισμού και των φθορών.

 Επισημαίνει ότι οι κλοπές από τα γραφεία και τα εργαστήρια του τμήματος δεν είναι τα μοναδικά φαινόμενα που «πληγώνουν» το τμήμα. Περιμετρικά, τονίζει ο κ. Σταυρακάκης, γίνεται συχνά χρήση και εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, χωρίς κανείς να μπορεί να επέμβει.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------