Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Σκ@τα στα μούτρα σας ρεμάλια και κομπάρσοι της Κοινωνίας μας

Μιλάμε για το απόλυτο χάος.
10.000.000 εκατομμύρια Έλληνες κρέμονται από τα...
αρχ....ια ανθελλήνων λαθρολάγνων πολιτικών, δημοσιογράφων και συνδικαληστών που θέλουν ντε και καλά να καταστρέψουν και να βυθίσουν ακόμα πιο βαθιά την ελληνική Κοινωνία στα σκ....α..εξοντώνοντας τον Ελληνικό λαό μπας και γλυτώσουν.

Κομπλεξικοί τύποι που όνειρό τους ήταν να τους ταΐζει ο Ελληνικός λαός, να μην δουλέψουν ποτέ στην ζωή τους, να πηδάνε γραμματείς και γκομενάκια στα γραφεία τους να βολεύουν τα κωλόπαιδα τους, να κάνουν ένα κράτος και μια Κοινωνία μπουρ....λο αρπάζοντας μίζες, ξεπουλώντας την χώρα .
και καταστρέφοντας την Ελληνική οικογένεια.

Σκ.@τα στα μούτρα σας ρεμάλια και κομπάρσοι της Κοινωνίας μας, που ο κάθε ένας ξεχωριστά στο χωριό του ή την πόλη του το παίζατε βλαχοάρχοντες, αφού οι περισσότεροι από εσάς προέρχεστε από τα λεγόμενα "μεγάλα τζάκια" που δεν έδωσαν ποτέ τίποτα στην Ελλάδα αλλά λεηλάτησαν και μαγάρισαν τα πάντα.

Θα σηκωθούν από τους τάφους τους όσοι Έλληνες έδωσαν την ζωή τους για αυτή την χώρα και θα σας κρεμάσουν για να ξεβρωμίση ο τόπος ρεμ@λια. 8.000 αυτοκτονίες και 2.500.000 άνεργοι τολμάτε να μιλάτε για δημοκρατία. Ποια δημοκρατία;;; την δημοκρατία της κονόμας και της τσέπης σας.

Είναι «αξιοθαύμαστο» φαινόμενο στην πολιτική αυτού του τόπου, το πόσο ένα καθεστώς που πούλησε την εθνική μας κυριαρχία να μάχεται με τέτοια λύσσα για να κρατήσει τις καρέκλες του, τρέμοντας για τις ποινικές ευθύνες που πολύ πιθανό έρχονται από μια εκλογική αναμέτρηση η οποία θα σημάνει και τον ιστορικό του καταποντισμό στο βάραθρο της ιστορίας.

Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το μόνο για το οποίο δεν «καίγεται» ο πληθυσμός αυτής της χώρας, είναι το αν θα εκλεγεί πρόεδρος δημοκρατίας, άλλωστε ο θεσμός αυτός αποδείχτηκε το δεκανίκι της σκλαβιάς της χώρας μας σε ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους. 

Τώρα πουλούν το παραμύθι της σταθερότητας, αυτοί που διέλυσαν την ελληνική κοινωνία και την έφεραν στο χείλος της παράνοιας.
Πουλούν το παραμύθι της ηρεμίας της οικονομίας, αυτοί που λεηλάτησαν την ελληνική οικονομία, έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις, έστειλαν όλη την αφρόκρεμα του νέου πληθυσμού της χώρας στο εξωτερικό.
Πουλούν το παραμύθι της ανάπτυξης, ενώ χρεωστάνε σε όλο τον ελληνικό λαό που του έκοψαν μισθούς και συντάξεις, που τον εξαπάτησαν καταργώντας όλα τα στοιχειώδη δικαιώματα που είχε αποκτήσει στην σύγχρονη ιστορία του.
Πουλούν το παραμύθι της μείωσης της ανεργίας, την ίδια ώρα που οι άνεργοι Έλληνες επιστήμονες και όχι μόνο, βρίσκουν δουλειά σε άλλες χώρες, ενώ γεμίζουν την χώρα με όλο αυτό τον συρφετό της μουσουλμανικής λαθρομετανάστευσης, αλλοιώνοντας τον ήδη καταπονημένο πληθυσμό

Τέλος, δεν τολμούν να πουλήσουν και το παραμύθι της υπεράσπισης των εθνικών θεμάτων, αυτοί που πρόδωσαν με τόσο κατάφωρο τρόπο την εθνική κυριαρχία, κουρέλιασαν το σύνταγμα παραβιάζοντας όλα τα στοιχειώδη δικαιώματα των πολιτών αυτής της χώρας και άφησαν την ημισέληνο να παρελαύνει με ειρωνικό ύφος έξω από το Σούνιο.

Καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά και καλή λευτεριά Ελλάδα μας από τα σκουλήκια που τρώνε την σάρκα σου και τα παιδιά σου καταστρέφοντας ακόμα και τους αγέννητους Έλληνες

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------