Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Νέο φριχτό ρατσιστικό έγκλημα. ΣΟΚ σε όλη την χώρα

Πρωτοφανές περιστατικό φυλετικού και θρησκευτικού μίσους εναντίον Ελληνίδας μάνας έγινε στα Πατήσια όπου αλλοδαποί ασιατικής προελεύσεως (άγνωστο εάν πρόκειται για Αφγανούς ή Πακιστανούς) μαχαίρωσαν επανειλημμένα έγκυο κοπέλα λίγα μέτρα από το σπίτι της! επειδή φορούσε σταυρό.
Οι αλλοδαποί εγκληματίες δολοφόνοι είχαν βάλει στο μάτι την αλυσίδα με τον σταυρό στο λαιμό της και της επιτέθηκαν λίγα μέτρα από το σπίτι της

Οι δράστες κρατούσαν μεγάλα μαχαίρια.
Όταν οι γυναίκες προσπάθησαν να αντιδράσουν ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να καρφώσει το μαχαίρι που κρατούσε στην κοιλιά της μιας εγκύου, φέροντας της τρεις μαχαιριές!

Ο Ελληνικός λαός στο έλεος των κακοποιών.
Η 26χρονη κοπέλα μητέρα ακόμα πέντε παιδιών που δέχθηκε τις μαχαιριές είναι έγκυος. 
Τα τραύματα από το μαχαίρι απειλούσαν δυο ζωές.

Οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν τον σταυρό από το λαιμό της και 160 ευρώ που είχε και έφυγαν τρέχοντας. Η φίλη της πανικόβλητη βλέποντας την έγκυο μέσα στα αίματα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ευτυχώς οι περίοικοι άκουσαν τις κραυγές επενέβησαν αμέσως, ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο μετέφερε την έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε δύο θύματα μαζί, και δεν είχαμε επανάληψη της τραγωδίας της δολοφονίας του άτυχου Μ. Καντάρη που τον σφάξαν έξω από το σπίτι του λαθρομετανάστες.

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που καταδεικνύει την αγριότητα, και το φανατικό μίσος όλων αυτών  που καταφθάνουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας.

Είναι πρωτοφανές να μαχαιρωθεί έγκυος κοπέλα τόσο αδίστακτα, αυτές είναι πρακτικές που εφαρμόζονται στις οροσειρές του Αφγανιστάν και του Δυτικού Πακιστάν, όπου πρόσφατα δεκάδες παιδιά δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ (πολλά τα έκαψαν ζωντανά" σε σχολείο στο οποίο εισέβαλαν μουσουλμάνοι ισλαμιστές.

Δυστυχώς πολλούς από αυτούς τους έχουμε μαζέψει και εδώ, με κίνδυνο για όλους και για τα παιδιά μας. Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με πληροφορίες ο σταυρός, εξόργισε τους αλλοδαπούς ληστές.

Στην Ελλάδα ουδείς μιλά για «ρατσιστικά εγκλήματα» κατά των Ελλήνων.
Στην Γαλλία ακόμα και στο Παρίσι κυκλοφορεί ήδη ο στρατός με όπλα στα χέρια λόγω του ρατσιστικού μίσους που τρέφουν οι ισλαμιστές  εναντίον των Χριστιανών!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------