Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Να αντικατασταθεί το αγγελιόσημο με εργοδοτική εισφορά

Προς τον πρόεδρο της:
ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 
ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Π.Η.Ε.Α.)


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. επιστρέφει ως απαράδεκτη, κακόβουλη, υβριστική και υπονομευτική της συνεργασίας όλων των Ενώσεων στον χώρο των Μ.Μ.Ε. την με Α.Π. 54330/2014 από 8-12-2014 επιστολή σας.

Ανταποδίδουμε δε τους χαρακτηρισμούς περί "πιθανόν άθελά μας" - αλήθεια, τι υποκριτική λεπτότητα - εξυπηρέτηση των εργοδοτών.


Αν θέλετε συνάδελφοι, ψάξτε αλλού να βρείτε ποιοι έχουν "εξυπηρετήσεις" ή "εξυπηρετούν" την εργοδοσία.

Ποιοι, για παράδειγμα, ζητούσαν την αντικατάσταση του αγγελιοσήμου με εργοδοτική εισφορά, στερώντας έτσι ένα βασικό επιχείρημά μας για την διατήρηση του αγγελιοσήμου, ότι πρόκειται δηλαδή περί οιονεί εργοδοτική εισφορά;

Απορούμε όμως συνάδελφοι και μπαίνουμε σε σκέψεις που δεν θέλουμε να κάνουμε γιατί, αντί των διευκρινίσεων που ζητήσαμε κι είχαμε κάθε λόγο γι’ αυτό, δεχτήκαμε την ανοίκεια αυτή επίθεση.

Μήπως έχετε να κρύψετε τίποτα; Εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.
.
Για το Δ.Σ. της ΕΤΗΠΤΑ
Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας
Γ. Μυλωνάς             Α. Θεοφανίδης

 ================

Οι εργοδότες των ΜΜΕ είναι οι μόνοι που απαλλάσσονται από εργοδοτική εισφορά.


Η εργοδοτική εισφορά στα ΜΜΕ αντικαθίσταται με το έσοδο του Αγγελιοσήμου +20% σε κάθε διαφήμιση που τα παίρνουν οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής και τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός. Μιλάμε για πάρα πολλά εκατομμύρια.

Ο κλάδος των εργοδοτών των ΜΜΕ είναι ο μοναδικός που δεν πληρώνει εργοδοτικές εισφορές, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους επιχειρηματίες. 

Οι εργοδότες των δημοσιογράφων είναι οι μόνοι εργοδότες επί του πλανήτου που δεν καταβάλλουν εργοδοτική εισφορά!

Πρόκειται δηλαδή για δώρο των πολιτικών στη διαπλοκή, ώστε να εξασφαλίζουν την εύνοια των βαρόνων του Τύπου και των δημοσιογράφων τους ώστε  να τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης, προκειμένου να προβάλλονται, να εκλέγονται και να επανεκλέγονται και, στο τέλος, να οδηγούν ολόκληρη τη χώρα στη χρεοκοπία και τον Ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.  


οι εργοδότες των ΜΜΕ απαλλάσσονται από εργοδοτική εισφορά - See more at: http://www.edoeap.gr/2012/11/%CE%B7-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85/#sthash.MF8mAmEL.dpuf

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------