Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

«η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της»

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους». 
Θ. Κολοκοτρώνης.
Επίθεση εφ' όλης της ύλης στις εκάστοτε κυβερνήσεις που αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη ως φτωχό συγγενή, επιφυλάσσουν προνομιακή μεταχείριση στους υπουργούς των οποίων τα αδικήματα παραγράφονται πριν καλά καλά αποκαλυφθούν και αδυνατούν να δώσουν τολμηρές λύσεις στη βραδύτητα απονομής της δικαιοσύνης εξαπέλυσε από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) ο πρόεδρός της, Χαρ. Αθανασίου. Ενδεικτικά ανέφερε ότι τα τελευταία 38 χρόνια έχουν κατατεθεί 50 νομοθετήματα με τον ψευδεπίγραφο τίτλο επιτάχυνση των δικών, τα οποία εξυπηρετούν μόνον επικοινωνιακές ανάγκες, αφού η δικαιοσύνη στη χώρα μας εξακολουθεί να υπολειτουργεί. Παρόντος του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη και εκπροσώπων των κομμάτων, ο κ. Αθανασίου έστρεψε τα πυρά του στο πολιτικό σύστημα για το νόμο περί ευθύνης υπουργών, που ουσιαστικά θεσμοθετεί την ατιμωρησία των πολιτικών προσώπων.
«Οι δικαστές έφτιαξαν το νόμο; Γνωρίζει ο λαός μας ότι τη σύντομη παραγραφή των αδικημάτων των πολιτικών προσώπων δεν την αποφασίζουν αυθαίρετα τα δικαστήρια, αλλά την ορίζει ο νόμος;». Ευθύνες καταλόγισε και για τις παρεμβάσεις της εκτελεστικής εξουσίας στη δικαστική που επιχειρούνται είτε με δημόσιες επικριτικές επιθέσεις σε υποθέσεις με πολιτικό αντίκτυπο είτε με νομοθετικά μετρα που περιορίζουν και ακυρώνουν το έργο των δικαστών.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------