Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Παρ΄ ότι υπάρχει η παραδοχή από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ότι δέχθηκαν χορηγίες, ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί τα φυσικά πρόσωπα που ενδεχομένως χρηματίστηκαν στα τρία τουλάχιστον σκάνδαλα.

Ενώ ολοκληρώνονται και οι ανακρίσεις των υποθέσεων Siemens, του Βατοπαιδίου, των ομολόγων και των υποκλοπών μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011, χορός εκατομμυρίων, όπως πέρασαν μέσα από συγκεκριμένους λογαριασμούς που βρίσκονται «παγωμένοι» είτε από την ελληνική είτε από την ελβετική Δικαιοσύνη, αποδεικνύει ότι τα «μαύρα» που διακινήθηκαν σε συγκεκριμένες υποθέσεις θα μπορούσαν να λύσουν μέρος των οικονομικών μας ανοιγμάτων που τόσο απασχολούν την κυβέρνηση αλλά και την ελληνική κοινή γνώμη. Σοκάρει η αποκάλυψη μέσα από έγγραφα της γερμανικής δικογραφίας ότι μόνο μέσα από τους λογαριασμούς του κατηγορουμένου στην υπόθεση και επικεφαλής του Τμήματος Τηλεπικοινωνιών στη χώρα μας Πρόδρομου Μαυρίδη μετά το 2000 και ως το 2005, όταν εντοπίστηκαν οι «μαύρες» διαδρομές του χρήματος μέσω εταιρειών του Ντουμπάι και του Λιχτενστάιν, διακινήθηκε το υπέρογκο ποσό των 41 εκατ. ευρώ!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------