Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Βασικό θέμα στα διεθνή Μέσα έγιναν οι σημερινές διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και η προπηλάκιση και το ξύλο του πρώην υπουργού Κωστή Χατζηδάκη από διαδηλωτές.

Όταν ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης βγήκε από τη Βουλή δέχθηκε επίθεση από δεκάδες διαδηλωτές. Ο κόσμος απο την πορεία έτρεχε να τον σαπίσει στο ξύλο  βρίζοντας και χλεβάζοντας τον. Ο βουλευτής της Ν.Δ φτηνά την γλύτωσε ενώ ο κόσμος εξαγριωμένος, βλέποντας μπροστα του μια υπουργική λιμουζίνα την κατέστρεψε τελείως.
Κάθε φορά που γίνεται κάποια απεργία, απεργούν και τα παπαγαλάκια, για να μην ενημερώνεται ο κόσμος για τα τεκταινόμενα, λες και δεν μπορεί να απεργήσει ο κλάδος μια άλλη μέρα. Η είδηση για τα σημερινά συλλαλητήρια  στο κέντρο της Αθήνας κάνει τον γύρο του κόσμου με φωτογραφίες, βίντεο και μαρτυρίες, εδώ όμως στην Ελλάδα, από τα ΜΜΕ δεν μπορεί να μεταδοθεί το παραμικρό επειδή οι πουλημενοι συνδικαλιστες της Ένωσης Συντακτών αποφάσισαν να απεργήσουν την ίδια ημέρα με την γενική απεργία και όχι μια ημέρα πριν ή μια ημέρα μετά!
Tα Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα στην Ελληνική ιστορία που οι συνταξιούχοι μας δεν θα λάβουν ολόκληρο το δώρο τους ενώ ορισμένοι δεν θα πάρουν ούτε ευρω.Την ίδια ώρα πολλοί εργαζόμενοι το περίφημο δώρο θα το λάβουν μειωμένο.Και όλα αυτα έγιναν για να συμβάλουμε στη κρατική οικονομία προκειμένου να μην χρεοκοπήσει.
Δεκάδες χιλιάδες πολίτες κατέβηκαν στους δρόμους της Αθήνας στη μαζικότερη ίσως πορεία των τελευταίων χρόνων.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------