Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

«το σύστημα φτιάχνει Ψωμιάδηδες, το κράτος τους συντηρεί»



Περίπου 100 άτομα είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στα δικαστήρια, κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «το σύστημα φτιάχνει Ψωμιάδηδες, το κράτος τους συντηρεί». Την έμπρακτη οργή των συγκεντρωμένων επενδυτών, που έφτασε στη... χειροδικία, δέχτηκε κατά τη μεταφορά του χθες στον ανακριτή ο πρώην πρόεδρος της «Ασπίς», Π. Ψωμιάδης, ο οποίος τελικά έλαβε νέα προθεσμία για να απολογηθεί.
Ο Π. Ψωμιάδης «ερέθισε» τα πνεύματα με χειρονομίες, με αποτέλεσμα οι διαμαρτυρόμενοι να τον χτυπήσουν. Η φρουρά που τον συνόδευε κατόρθωσε να τον φυγαδεύσει, αφού όμως πρώτα ο κατηγορούμενος χτυπήθηκε από τους συγκεντρωμένους.
«Είναι ντροπή, είναι κλοπή. Θέλουμε τα λεφτά μας πίσω», «να κρεμαστούν όλοι στο Σύνταγμα, να χαίρεται ο κόσμος», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια ανθρώπων που επένδυσαν σε ομόλογα της «Ασπίς» και φέρεται να έχασαν σχεδόν 45 εκατ. ευρώ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------