Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Διεκδικούμε τη ζωή μας. Οι εποχές έχουν αλλάξει, και οι πολιτικοί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

«Η χώρα κυβερνάται από μια ομάδα επικίνδυνων ερασιτεχνών, των οποίων ο αρχηγός απουσιάζει συνεχώς στο εξωτερικό, αναζητώντας, προφανώς, εργασία αφού σύντομα δεν θα μπορεί να βρει δουλειά στην Ελλάδα!». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο επίτιμος αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Παναγιώτης Γεννηματάς κατά τη διάρκεια παρουσίασης του βιβλίου του, «Αγωνία για την Ευρώπη», στο Σύλλογο Αποφοίτων του Κολλεγίου « St. PauΙ» στον Πειραιά.
«Ο τουρίστας Πρωθυπουργός ετοιμάζεται τώρα για 15νθήμερη περιοδεία στην Αυστραλία, λες και είναι ο… Νταλάρας!» είπε ο Παναγιώτης Γεννηματάς, που κάλεσε τις παραγωγικές τάξεις να ξεσηκωθούν και να ανατρέψουν «το εφιαλτικό σκηνικό που έχει στήσει μια ομάδα ανικάνων και ανεπαγγέλτων».

 Δεν ήταν κουκουλοφόροι αυτοί που επιτέθηκαν στο βουλευτή, ούτε γνωστοί- άγνωστοι, αλλά απλοί εργαζόμενοι, που βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται από την κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος όλα αυτά τα χρόνια. Και αντί να πληρώσουν κάποιοι πολιτικοί γι’ αυτό, κυκλοφορούν ελεύθεροι και ζουν στις βίλες τους σα να μη συμβαίνει τίποτα!!! 

Και φυσικά η επίθεση δεν είχε στόχο προσωπικά το Χατζηδάκη, αλλά τον κάθε Χατζηδάκη που αποτέλεσε μέλος κυβέρνησης και βουλευτής. Οι εποχές έχουν αλλάξει, και οι πολιτικοί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας σήμερα θέλει να κάνει αυτό που έκαναν οι απλοί πολίτες.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------