Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Μόνοι τους τα φάγανε. Κανένας δεν πρέπει να σκύψει το κεφάλι και να αποδεχτεί τα νέα βάρβαρα μέτρα που καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στη φτώχεια, στην ανεργία, στην ανασφάλεια.

Υπαινιγμούς για εμπλοκή του αδελφού του πρωθυπουργού, Νίκου Παπανδρέου, στην πρόσφατη συμφωνία πώλησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και τη διευθέτηση των συμβάσεων προμήθειας γερμανικών υποβρυχίων από το πολεμικό ναυτικό άφησε ο τέως γενικός διευθυντής αμυντικών επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βασιλάκος. 

Αναφερόμενος στον τρόπο υλοποίησης των εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας υπογράμμισε ότι οι παλαιότερες διεφθαρμένες πρακτικές συνεχίζονται και σήμερα. Όπως είπε, τα τελευταία 15 χρόνια οι περισσότερες αγορές οπλικών συστημάτων ήταν υπερκοστολογημενες, με απευθείας αναθέσεις, ενώ μέχρι το 2006 δεν επιβαλλόταν ποινική ρήτρα σε περίπτωση που τα οπλικά συστήματα ήταν ατελή.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------