Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Είχε ήδη ψηφιστεί την προηγούμενη μέρα. Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!!

Μεγάλη η πανελλαδική και εκπρόθεσμη απεργία για να μπλοκαριστεί από το εργατικό κίνημα ένα νομοσχέδιο που είχε ήδη ψηφιστεί την προηγούμενη μέρα.

Συντρόφια, θα έπρεπε απεργήσουμε πριν την ψήφιση του νόμου, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας (όπου οι απεργοί θα έχουν κυκλώσει την βουλή και όσοι θα ψήφιζαν δεν θα τολμούσαν να βγουν από τον ναό της Δντκρατίας) και για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να πέσει το κίνημα ή τα μέτρα.

Προφανώς οι εργατοπατέρες είχαν κανονίσει τίποτα δουλειές και δεν μπορούσαν να οργανώσουν απεργίες. Ας κάνουμε υπομονή η ΓΣΕΕ και το ΠΑΜΕ με μπροστάρη τον μεγάλο αγωνιστή Παναγόπουλο και τα συντρόφια θα τσακίσουν την κυβέρνηση με την επόμενη 24ωρη απεργία που θα οργανωθεί για την επομένη της ψήφισης των επόμενων μέτρων.

Αυτός ο Χατζηδάκης, δεν βολτάρεις κύριε βολευτά ανάμεσα σε ανθρώπους που τους πνίγει η αδικία και η οργή. Τελικά είναι η απόλυτη απόδειξη ότι οι πολιτικοί μας ζούνε σε έναν άλλο κόσμο. Χωρίς προβλήματα, γεμάτο μίζες και άνευ της απαίσιας μυρωδιάς του λαού. Διαβάστε τη γράφει δεξιά πάνω από το κεφάλι του κυρίου υπουργού.
Τυχαίο;;; Δεν νομίζω!!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------