Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η κυτιοποιία Metron επεκτείνει τις δραστηριότητές της


Η κυτιοποιία Metron επεκτείνει τις δραστηριότητές της 
με την εξαγορά της Εκδοτικής Ελλάδος ΑΕ, 
ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε την εξαγορά 
της γνωστής κυτιοποιίας στον κλάδο 
της συσκευασίας Παγώνης.
Ειδικότερα, η Εκδοτική Ελλάδος είναι μια πλήρως καθετοποιημένη εκτυπωτική μονάδα, καθιερωμένη ως ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς σε τεχνογνωσία στον κλάδο των εκδόσεων.
Η Εκδοτική Ελλάδος θα διατηρήσει το εταιρικό της όνομα, το οποίο έχει την αίγλη της ιστορίας της στο χώρο των εκτυπώσεων.
Η Metron μελετά την ανάπτυξη και τη διεύρυνση των εργασιών της σε έναν ακόμη δυναμικό τομέα της αγοράς των εκτυπώσεων, όπως το ποιοτικό διαφημιστικό έντυπο.
Η κυτιοποιία Παγώνης θα συμβάλει στην ανάπτυξη των εργασιών της Metron, δεδομένου ότι υπάρχει ταύτιση αντικειμένου και πελατολογίου, το οποίο θα αρχίσει να απολαμβάνει την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της Metron.
Η Metron, οδηγώντας τις εξελίξεις, ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της αγοράς.
Διευρύνονται οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες γιατί πιστεύει ότι έτσι δημιουργείται μια ισχυρή βάση, τόσο για την ανάπτυξη νέων πελατών όσο και για την ανάπτυξη της γκάμας των υπηρεσιών που παρέχει στους υπάρχοντες πελάτες της.
Παράλληλα, υλοποιείται το διετές εκσυγχρονιστικό πλάνο της εταιρίας για την αναβάθμιση μεγάλου μέρους του μηχανολογικού εξοπλισμού - εξάχρωμες μηχανές νέας τεχνολογίας - και την ανακαίνιση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών της, έκτασης 6.500 τ.μ., στον Πειραιά.
Ολα αυτά καθώς και τα νέα προϊόντα που σχεδιάζονται έχουν ένα κύριο στόχο: τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών της Metron στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε επίπεδο υπηρεσιών, ποιότητας και τιμής. www.metronpack.gr

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------