Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑ-ΕΛΕΥΣΊΝΑ 490.000 ΧΙΛ. ΧΑΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τους βουλευτές Γερμενή, Κασιδιάρη, Κούζηλο και Παναγιώταρο επισκέφθηκε σήμερα την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, που τόσο βάναυσα έχει πληγεί από τις μνημονιακές πολιτικές, αλλά και την παράνομη δράση των επαγγελματιών εργατοπατέρων του ΚΚΕ που έστειλαν τα πλοία στην Τουρκία και οδήγησαν 490.000 χιλ. Έλληνες εργάτες στην ΑΝΕΡΓΙΑΑντιπροσωπεία του Σωματείου Ελλήνων Εργαζομένων «Ο Άγιος Νικόλαος» παρουσίασε στους βουλευτές Της Χρυσής Αυγής τα σοβαρότατα προβλήματα και την ανεργία που αντιμετωπίζει η Ζώνη και ακολούθησε διάσκεψη, όπου αναλύθηκαν οι προτάσεις των εργαζομένων, αλλά και οι προγραμματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής.


Ο πρόεδρος του Σωματείου κος. Κυριτσόπουλος εξήγησε πώς οι Έλληνες Εργάτες του Περάματος έχουν ανάγκη την στήριξη της Χρυσής Αυγής για να μπορέσουν επιτέλους να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------