Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Απλά πράγματα, αν δεν θέλεις να προδώσεις την χώρα σου και να αφανίσεις τον λαό σου

Γιατί πλέον δεν μπουκάρει 
κανείς λαθραίος στην Ισπανία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: 
Εδώ και 3 χρόνια οι Ισπανοί κατέβασαν ακροβολιστές του λιμενικού στις ακτές τους και συνέλαβαν μέσα στο νερό περίπου 260 διακινητές λαθρομεταναστών πριν πατήσουν την ακτή.

Το ναυτικό τους περιπολεί επί 24 όρου βάσεως στα θαλάσσια σύνορά τους και δεν περνάει ούτε κουνούπι

Εδώ και δύο χρόνια επίσης οι Ισπανοί, όποιον λαθραίο συλλαμβάνουν τον μεταφέρουν αμέσως σε περιοχή κλειστή κοντινή του Γιβραλτάρ η οποία ανήκει στο Ισπανικό κράτος . Από εκεί έξοδος υπάρχει μόνο προς την Αφρική και δεν τους αφήνουν να κυκλοφορούν πουθενά στην Ισπανία.

Τέλος εδώ και 5 χρόνια έχουν θεσπιστεί νόμοι στην Ισπανία όπου ακόμα και πολίτης της ΕΕ δεν μπορεί να παραμείνει στην χώρα εάν μέσα σε ένα μήνα δεν βρει δουλειά.

Επίσης όποιος νοικιάσει σπίτι σε λαθραίο, το σπίτι κατάσχεται και τρώει φυλάκα και πρόστιμο. Όποιος δώσει δουλειά σε λαθραίο τρώει φυλάκα, πρόστιμο και χάνει την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος

 Τέλος γιατρός που θα αντιληφθεί λαθραίο σε νοσοκομείο και δεν ειδοποιήσει αμέσως την αστυνομία, χάνει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, απολύεται πάραυτα και τρώει φυλάκα και πρόστιμο.

Μετά από αυτά, ποιος λαθραίος θα τολμήσει να μπουκάρει στην Ισπανία;

Απλά πράγματα... και μετά σου λένε τα ανθελληνικά λαμόγια πως δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν οι λαθρομεταναστευτικές ροές, τον αποικισμός και την  κατάληψη της χώρας μας .

Image and video hosting by TinyPic

Ο Τσίπρας και η συμμορία του, ακολουθώντας την νεοδημοκρατική ρητορική Αβραμόπουλου, έσπευσε να απευθύνει μομφή ενάντια σε όσους Έλληνες αγαπούν την χώρα τους και αντιπαλεύονται την λαθρομετανάστευση, κάνοντας λόγο για λαϊκισμό και ψηφοθηρία.

Έσπευσε να δικαιολογηθεί για την καταστροφή των Ελληνικών νησιών και για τις φρικτές εικόνες που έρχονται καθημερινά, λέγοντας ότι αδυνατεί να πράξει κάτι για να περιορίσει τις λαθρομεταναστευτικές ροές ή να θωρακίσει τα σύνορα.

Επικαλούμενος τις ομολογουμένως σοκαριστικές εικόνες που ήρθαν πρόσφατα από την Αλικαρνασσό της Τουρκίας επεχείρησε την επίκληση στο θυμικό των Ελλήνων, προκειμένου να αποδεχτούν αδιαμαρτύρητα τον εποικισμό και χαμό της Πατρίδος τους.

Βεβαίως, αυτό έγινε υπό την μορφή διαγγέλματος και άνευ διαλόγου, όπως είθισται να διεξάγεται η προπαγάνδα στα απολυταρχικά κομμουνιστικά καθεστώτα.

Αλλιώς, ο πρωθυπουργός των λαθρομεταναστών θα έπρεπε να απαντήσει για ποιο λόγο συνασπίζεται με αυτούς που διεξάγουν πολέμους, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, προκαλώντας τις προσφυγικές ροές, και χρηματοδοτεί τις ΜΚΟ που συνεργάζονται με τους τούρκους δουλέμπορους, που θαλασσοπνίγουν τα παιδιά, προκειμένου να έχουν μεγάλη είσπραξη.

Ακόμα σημαντικότερα, θα έπρεπε να αντιπαραβάλλει τις εικόνες από την Αλικαρνασσό με την Μυρτώ, τον Θανάση Λαζανά, τον Μανώλη Καντάρη και άλλους χιλιάδες Έλληνες, που υπήρξαν θύματα αυτής της αδιέξοδης πολιτικής.



Λαϊκιστές και ψηφοθήρες, λοιπόν, για τον Τσίπρα όσοι θέλουν ένα σοβαρό Ελληνικό κράτος που να εφαρμόζει τους νόμους.

Λαϊκιστές και ψηφοθήρες για τον Τσίπρα όσοι δεν θέλουν να συνεχίσει να λειτουργεί το κύκλωμα εκμετάλλευσης ανθρώπων με σκοπό το κέρδος.

Ενώ αντιθέτως αυτοί, που επιθυμούν να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η κατάσταση, και να χάνονται ανθρώπινες ζωές απαιτώντας κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να τα δώσουν στη συνέχεια στις ΜΚΟ, μερικές εκ των οποίων συνεργάζονται με τους δουλεμπόρους, για να πνίγουν ανθρώπους στο Αιγαίο είναι ανθρωπιστές.




Αν η Ελλάδα ήταν σοβαρό κράτος και όχι ένα ανθελληνικό, κομμουνιστικό κατασκεύασμα που φαντάζει ο ιδανικός προορισμός για τον κάθε τυχοδιώκτη απατεώνα, ελέω της μη εφαρμογής του νόμου, είναι βέβαιο ότι οι προσφυγικές ροές εν τέλει θα κατέληγαν προς τις αραβικές χώρες, πέριξ της Συρίας ή θα παρέμειναν στην Τουρκία, που δεν τελούν σε εμπόλεμη κατάσταση και μπορούν να υποδεχτούν όλους αυτούς τους ανθρώπους με ασφάλεια, όντας συν τοις άλλοις και χώρες ομόθρησκες.

Η φάπα


Αυτό είναι το μεγάλο έργο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώθηκε από την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. «Θέλουμε να διώξουμε την τρόικα» είπε ο ανεκδιήγητος Αλέξης
 
Τελικά αυτό που μας έχει μείνει. είναι η άθλια ΕΡΤ που πληρώνει ο ελληνικός λαός για να κάνουν όλοι τα ρουσφέτια τους.
 
Καλή εβδομάδα σε όλους

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------