Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Έλληνας ξεφτιλίζει κόμματα, κράτος, ΜΜΕ, δημοσιογράφους: Θα ψηφίσω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάμε για εκλογές- εξπρές που έγιναν για δύο βασικούς λόγους: «Για να αποφύγει να δει ο κόσμος τις τρομακτικές συνέπειες του τρίτου μνημονίου υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών» και «για να αιφνιδιάσουν όλους εμάς που είπαμε "όχι" στο μνημόνιο, όχι στην εθνική υποταγή και δεν υποκύψαμε στην τρομοκρατία και στους εκβιασμούς».

ΜΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ
ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣΗ δήλωση του καλεσμένου, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση που δεν μπορούσε να μονταριστεί, άφησε εμβρόντητο τον παρουσιαστή που έχασε την γη κάτω από τα πόδια του.

Ο Ευαγγελάτος αντί να ασχοληθεί με το πρόβλημα του καλεσμένου που του άρπαξαν τα λεφτά, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το ότι θα ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσπάθησε μάλιστα να αποπροσανατολίσει την κουβέντα, τονίζοντας στον καλεσμένο πως είχε χάσει τον παππού του από τους Γερμανούς κατακτητές.

Ο αγανακτισμένος Έλληνας όμως δεν πτοήθηκε από την προβοκάτσια, επιμένοντας πως θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή για να εκδικηθεί το παράνομο και ανάλγητο καθεστώς του Μνημονίου. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι υποταγμένος στην μπότα την γερμανική και δεν μπορώ να κάνω κιχ"!

Έλληνες,  οι αυτοκτονίες λόγο χρεών που γίνονται τι είναι; δεν είναι δολοφονίες;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------