Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας χριστιανός δολοφονείται κάθε πέντε λεπτά για την πίστη του από το Ισλαμικό ΚράτοςΟι χριστιανοί βασανίζονται, εξευτελίζονται και συνήθως έχουν να επιλέξουν μεταξύ σφαγής ή να εξισλαμιστούν, σύμφωνα με έκθεση του Christian Freedom International.

Πολλοί χριστιανοί που αρνήθηκαν τον εξισλαμισμό σταυρώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν, σύμφωνα με την ίδια έκθεση.

Στην έρευνα αυτή αναφέρεται επίσης ότι περισσότεροι από 200 εκ. χριστιανοί σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν διώξεις σε 105 συνολικά χώρες, κάνοντας τον χριστιανισμό ακόμα και σήμερα μια «επικίνδυνη» θρησκεία για τους οπαδούς της.

Ο ίδιος οργανισμός επισημαίνει ότι στον 20ο και 21ο αιώνα μαρτύρησαν περισσότεροι χριστιανοί από ό,τι τους προηγούμενους 19 αιώνες μαζί.

Ο πρόεδρος αυτής της ομάδας που αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των χριστιανών, ο Τζιμ Γιάκομπσον (Jim Jacobson), δήλωσε χαρακτηριστικά σε αμερικανικά Μέσα: «Το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί τις εκκλησίες ως αίθουσες βασανιστηρίων, στις οποίες πιέζει τους χριστιανούς να διαλέξουν μεταξύ του να αλλαξοπιστήσουν ή να πεθάνουν».

«Το Ισλαμικό Κράτος επίσης αφαιρεί από τόπους χριστιανικής λατρείας αρχαία κειμήλια, εικόνες, έργα τέχνης και στη συνέχεια τα πουλά λαθραία σε πλούσιους συλλέκτες στη Δύση. Από τα έσοδα αυτής της ιεροσυλίας χρηματοδοτεί τον πόλεμό του».

Να σημειώσουμε εδώ ότι το Ισλαμικό Κράτος ομοίως πράττει και με τις αρχαιότητες.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει απαγάγει εκατοντάδες Ασσύριους Χριστιανούς από τις περιοχές που μαίνεται ο τζιχαντιστικός πόλεμος μέσα στο 2015.

Μεταξύ των αιχμαλώτων είναι πολλές γυναίκες και παιδιά.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------