Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ



Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία χρησιμοποιώντας κρυβόμενοι ανάμεσα σε λαθρομετανάστες.

Την μεγάλη αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την «επιχείρηση διείσδυσης» απόλυτα επιτυχημένη.

«Απλά περιμένετε» είπε χαμογελώντας
«Eίναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία και την Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα,Θεού θέλοντος»
Το στέλεχος του ISIL μίλησε αποκλειστικά στο BuzzFeed και οι δηλώσεις του αναδημοσιεύτηκαν στην βρετανική Sunday Express, υπό καθεστώς ανωνυμίας και είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει την διείσδυση της φοβερής εγκληματικής ισλαμιστικής οργάνωσης στις δυτικές χώρες.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ήδη έχουν πετύχει να «φυτέψουν»  4.000 θανάσιμους ισλαμιστές, οι οποίοι ήδη έχουν σχηματίσει πυρήνες εν υπνώσει περιμένοντας τις εντολές τους για να ενεργοποιηθούν και να προχωρήσουν σε χτυπήματα εσωτερικής αποσταθεροποίησης.

Αποτέλεσμα εικόνας για χαρτης ισλαμ

“Την ανθελληνική προδοτική πολιτική ξεδίπλωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ.

Θέλοντας να απολογηθεί για τις καραβιές των λαθρομεταναστών που έχουν εποικήσει την Πατρίδα μας ο Τσίπρας χωρίς αιδώ απάντησε σε δημοσιογράφο του Spiegel: “Βρήκαμε ένα θέμα που θα έλεγε κανείς έχει παγκόσμιες διαστάσεις, αφορά την Ελλάδα αλλά είναι ευρωπαϊκό είναι παγκόσμιο και αντί να κάτσουν να απολογηθούν για το τι έκαναν, ενώ έβλεπαν ότι θα έρχονταν τα κύματα των προσφύγων, μας έκαναν κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;” δήλωσε.

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι εγείρουν ζήτημα περί μη ύπαρξης οριοθετημένων θαλάσσιων συνόρων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και οι χιλιάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν καθημερινά, εποικίζοντας τα ελληνικά νησιά” σχολιάζει η Χρυσή Αυγή και τονίζει πως είναι απαραίτητη η χρησιμοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.
 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------