Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Σαράντα χρόνια γ@μούν και δέρνουν τον Ελληνικό λαό και την Πατρίδα και τώρα βγάζουν γλώσσα οι ξεφτίλες:

Σαράντα χρόνια γ@μούν και δέρνουν τον Ελληνικό λαό και τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν την ανεργία, τη φτώχεια, το ρουσφέτι, τη γραφειοκρατία, τα προβλήματα της Παιδείας και της Υγείας, το κράτος-τέρας που άλλους τρώει και άλλους ταΐζει.

Ε, λοιπόν, αυτοί δεν θα μας τρελάνουν.
Αυτοί είναι αθώοι. Δεν ξέρουν τίποτε για τον φόνο που συντελέστηκε σε κοινή θέα. Δεν ξέρουν πως ό,τι άσχημο κινείται, πετάει, έρπει ή τρουπώνει στη σημερινή Ελλάδα αυτοί το γέννησαν και το ανέθρεψαν. Δεν ξέρει, τ,ίποτα ο Μεϊμαράκης τι γινόταν με τα υποβρύχια, με τη Ζίμενς, με τα μοναστήρια και τα λιβανιστήρια. Με το ρουσφέτι και το ντοβλέτι. Ούτε ο Σαμαράς ξέρει. Ούτε.. η Ντόρα, ο Άδωνις, ο Λοβέρδος, ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος, ο Κυριάκος, ο Τσίπρας, ο καμένος..

Δεν ξέρουν ότι η ανεργία, και η φτώχεια, και το κράτος-τέρας, έργο τους είναι. Και η ευλογία των Μνημονίων τούς ανήκει. Και το εργασιακό καθεστώς αυτοί το έκαναν ζούγκλα. Και όλα τα αρχικά της χαράς -ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ, ΕΕΤΗΔΕ κ.λπ.- δική τους πατέντα είναι.

Και τις συντάξεις αυτοί τις ρήμαξαν. Και τους μισθούς. Και οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, και τα καρτέλ, και η διαπλοκή, και η φοροδιαφυγή, και-και-και, δικά τους είναι.

Σαράντα πέντε μάστοροι κι εξήντα μαθητάδες έχτισαν το καθεστώς που καταρρέει και απειλεί να μας θάψει για να παραδώσει την πατρίδα στο Ισλάμ.. Αλλά βγάζουν και γλώσσα οι ξεφτίλες:

Έλληνες, πρέπει να τους στείλουμε εκεί που του αξίζει.
Στον κάλαθο των αχρήστων! για να ξεβρομίσει ο τόπος

 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------