Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Η αγάπη και το Αιγαίο δεν έχουν σύνορα.

Το παιχνίδι της δήθεν αριστερής «παρθενιάς»
ή τσιτάτα και «σιγουριές» των αριστερών

Αλίμονο, αν ξυπνήσει ο λαουτζίκος και δει τους ηθικούς πλεονέκτες, τους ηγέτες του, χωρίς τα αριστερά «φωτοστέφανα»…


Τον αριστερό Φλαμπουράρης τον εκμαύλισε ο δεξιός Τατούλης με την προκήρυξη του έργου. Δεν είναι τέτοιος τύπος. Έχει παραχωρήσει τις μετοχές, αλλά στο προφορικό. Έτσι κάνουν στην Αίγινα. Ο λόγος τους είναι συμβόλαιο.

Δηλαδή που την πάτε τη δουλειά:... για ένα «ψωροέργο» ούτε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ να χάσει ο Αλέξης την εξουσία;

Όλα είναι ψέματα και προπαγάνδα των εχθρών της πρώτης φοράς (μη) Κυβέρνησης αριστερας.
Εν αρχή η λάσπη στον Κατρούγκαλο με τα συμφωνητικά απολυμένων και τη λογική προμήθεια του 12%. Πήρε άλλο χαρτοφυλάκιο και τακτοποιήθηκε το ζήτημα.

Στη συνέχεια είχαμε την προβοκάτσια στον Μάρδα με τη μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό την ίδια ώρα που ήταν υπεύθυνος για το Ταμείο της χώρας. Τα λεφτά βγήκαν έξω για σπουδές εξ αποστάσεως.

Για το επίδομα ανήλικων τέκνων που τόσο συκοφαντήθηκε, υπάρχει νομική διχογνωμία, καθώς η ηλικία είναι ένα νούμερο, η συμπεριφορά όμως μπορεί να χαρακτηριστεί εφηβική και ο λήπτης του επιδόματος να εξακολουθεί να το λαμβάνει, τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθούν τα δισέγγονα του.
Ξεκάθαρη είναι η περίπτωση Βαλαβάνη, με τους συγγενείς της που προέβησαν σε ανάληψη μεγάλων ποσών λίγο πριν τα capital controls. Απαγορεύεται δηλαδή το κληρονομικό χάρισμα πρόβλεψης έκτακτων οικονομικών γεγονότων;

Ο κ. Μητρόπουλος αποτελεί ακόμη ένα θύμα της άθλιας προπαγάνδας που στοχοποιεί πολιτικούς αντιπάλους, καθώς η περίπτωση με το εκατομμύριο είναι «περυσινά ξινά σταφύλια». Μια παραγραφή και επιλύεται το «γραφειοκρατικό» ζήτημα.
 
Από τις αήθεις επιθέσεις δεν ήταν δυνατόν να γλιτώσει ο άνθρωπος που άλλαξε την οικονομική πορεία της Ευρώπης. Ο κ. Βαρουφάκης, μέλη της οικογένειας του οποίου φέρονται να ενοικιάζουν πολυτελή εξοχική κατοικία χωρίς το σχετικό σήμα του ΕΟΤ, δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζει την πολυδαίδαλη ελληνική νομοθεσία ως σπουδαγμένος στην Εσπερία.

Ο κ. Κορωνάκης που «απέφυγε επιμελώς» να υπηρετήσει στο στρατό, θα αποτελεί εσαεί ένα παράδειγμα αντιεξουσιαστή στην εξουσία και του δόγματος ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. Άλλωστε ως γνωστόν η αγάπη και το Αιγαίο δεν έχουν σύνορα.
Η μεγάλη παρεξήγηση έγινε με την offshore του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος όταν τη συνέστησε νόμιζε ότι αυτό συνέβαινε για τις ανάγκες του σεναρίου στο 50-50.

Στο μέτωπο της οικογενειοκρατίας η μεγάλη μάχη δόθηκε όταν ο πρώην Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας διόρισε τον ξάδελφό του Γενικό Γραμματέα και εν συνεχεία Βουλευτή και η κυρία Δούρου τον σύντροφο της κομαντάντε στην ΕΥΔΑΠ.

Παρεμπιπτόντως το χρέος του στο νερό το ρύθμισε ο Φλαμπουράρης, για να μη λέει ότι υπάρχει διαπλοκή.

Όσο για το γεγονός ότι ο τέως Πρωθυπουργός πέρασε το καλοκαίρι σε σκάφος και βίλα επιχειρηματία, που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ, δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Με τη λίστα είχε κάνει τεράστια καριέρα ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ, όταν έγινε Κυβέρνηση την πήγε λίγο πιο πίσω, υπό το βάρος της διαπραγμάτευσης.


Δηλαδή τι είδους διακοπές 
θέλατε να κάνει;

Να πηγαίνει κάθε Κυριακή 
για μπάνιο στη Λούτσα 
με το ΚΤΕΛ; 

Όσο για το ζήτημα της ιδιωτικής εκπαίδευσης των τέκνων του πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η αριστερή πολιτική ελίτ, είναι υπέρμαχη της δημόσιας παιδείας ως αγαθού για το λαό. Δεν σημαίνει ότι θα στείλει τους γόνους της στα υπανάπτυκτα δημόσια σχολειά.

Θα τους δώσει εκπαίδευση στιβαρή, σημαντικά εφόδια για τη ζωή, προκειμένου να αναλάβουν τα ηνία της χώρας μια μέρα.

Η δημόσια εκπαίδευση είναι για τους μελλοντικούς ψηφοφόρους της. Να τους αποχαυνώσει, να τους γεμίσει ιδεοληψίες, τσιτάτα και «σιγουριές».

Ασφαλώς και δεν θα παραλείψει να τους μάθει να βρίσκουν το δρόμο να γυρνούν σπίτι κάθε βράδυ, να συγκινούνται με τον κάθε Λάκη.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------