Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Τα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια τους, δεν πρέπει να καθορίσουν την απόφαση κανενός


-Στις παρούσες εκλογές όλα τα κόμματα που ψήφισαν το Μνημόνιο 3 , (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛΛ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ) ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΤΟ 62% ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015.

λαγός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΑ...ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΕΡΕ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ.

-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΡΟΘΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.

-Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

Συνεπώς είναι μια παρέα ιδεολόγων, που οι θεωρίες τους είτε δεν μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη είτε για να εφαρμοστούν χρειάζονται ισχυρή λαϊκή εντολή.
Παρόλα αυτά η Λαϊκή Ενότητα δεν έχει καταθέσει κανένα μακροοικονομικό αναλυτικό σχέδιο με το οποιο η Ελλαδα θα καταφερει να βγει από τα μνημόνια και την οικονομική κρίση.

- Το ΚΚΕ παραμένει σταθερό στις απόψεις του και στο μοντέλο του, χωρίς ούτε αυτό να έχει καταθέσει δημόσια,αναλυτικό σχέδιο προσαρμοσμένο στα δεδομένα του 2015 με μελέτες, για το πως θα βγει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο.

ΣΥΝΕΠΩΣ...
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ...
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 

ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ,  ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για οι κλεφτες φυλακή χρυση αυγη
Αποτέλεσμα εικόνας για οι κλεφτες φυλακήΑποτέλεσμα εικόνας για οι κλεφτες φυλακή χρυση αυγηΑποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη εκλογεσ



  Χρυσή Αυγή: Πρόγραμμα Εκλογών 2015

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------