Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ακόμα και η Γερμανία φθάνει στα όριά της, η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ξέφραγο αμπέλι.

Την παραμονή της κρίσιμης συνόδου των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ επί του σχεδίου Γιούνκερ και στη σκιά δηλώσεων ότι φθάνει στα όρια των δυνατοτήτων της ως προς την υποδοχή προσφύγων, η Γερμανία κάνει μεταστροφή στο προσφυγικό σταματώντας τα τρένα από την Αυστρία. Τ

ο Βερολίνο επαναφέρει προσωρινά τους ελέγχους στα σύνορα με την Αυστρία, αναστέλλοντας την Συνθήκη Σένγκεν μπροστά στις μαζικές αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στο Μόναχο.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ότι η Γερμανία επαναφέρει προσωρινά τους ελέγχους στα σύνορά της με την Αυστρία -επιβεβαιώνοντας σχετικές αναφορές στον γερμανικό Τύπο για αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν.

«Ο στόχος των μέτρων αυτών είναι να περιοριστεί η παρούσα εισροή στη Γερμανία και να επανέλθουμε σε συντεταγμένες διαδικασίες όταν μπαίνουν άνθρωποι στη χώρα» είπε, προσθέτοντας ότι η προσωρινή επαναφορά των ελέγχων είναι αναγκαία και για λόγους ασφαλείας και αυτό το προβλέπουν και οι όροι της Συνθήκης Σένγκεν.

Οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι (Deutsche Bahn) ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν τα δρομολόγιά τους από και προς την Αυστρία. Είχε προηγηθεί το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωση των Αυστριακών Σιδηροδρόμων ότι η Γερμανία σταμάτησε τα τρένα με τους πρόσφυγες που κατευθύνονταν στο έδαφός της.

Εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας δήλωσε ότι κινητοποιούνται «πολλές χιλιάδες» αστυνομικοί για να ελέγχουν τα σύνορα. Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων αναπτύσσονται 6.850 αστυνομικοί στα σύνορα με την Αυστρία. Ορισμένοι προσποιούνται τους Σύρους με την ελπίδα να πάρουν άσυλο, ανέφερε.


 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------