Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ο πραγματικός εχθρός είναι οι ντόπιοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Με περίπου 1 Τρισεκατομμύριο Ευρώ φέσωσαν τη χώρα οι λεβέντες της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ,  και των υπόλοιπων "δημοκρατικών" κομμάτων μέσα σε 35 χρόνια, από το 1975 ως το 2010 που άρχισε η κρίση.  

Συγκεκριμένα τα δάνεια που πήραν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. υπερέβησαν τα 650 δισεκατομμύρια, ενώ σε 300 δισεκατομμύρια ευρώ ανήλθαν οι επιδοτήσεις που εισέπραξαν… 

Πρόκειται για εξωφρενικά ποσά που κανείς δεν ξέρει που πήγαν. 
Τα σπατάλησαν; Τα έφαγαν; 
Και αν τα έφαγαν, πως τα έφαγαν και με ποιους; 

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από μελέτη του διδάκτορα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Παναγιώτη Σωδώνη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

 Και το τραγικό είναι πως παρά τον τεράστιο δανεισμό των 650 δισεκατομμυρίων ευρώ και τις εκατοντάδες επιδοτήσεις με τα 300 δισεκατομμύρια, τα τζίνια οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και των υπόλοιπων "δημοκρατικών" "συνταγματικών" κομμάτων που το έπαιζαν αντιπολίτευση, τα διαχειρίστηκαν με τόσο μεγάλη επιμέλεια, ώστε μας οδήγησαν στην καταστροφή, στον εξισλαμισμό της χώρας ανοίγοντας τα σύνορα, μοιράζοντας ιθαγένειες και στην «αγκαλιά» της Τρόικα και του ΔΝΤ για να την γλυτώσουν.

Βέβαια σε όλα αυτά τα εθνοκτόνα σχέδια τους είχαν βασική στήριξη από ΜΜΕ, δημοσιογράφους, συνδικαληστές και από την αριστερά που πάντα κοίμιζε τον Ελληνικό λαό με μεγάλα λόγια,  χωρίς αποτέλεσμα και λειτουργούσε σαν αμορτισέρ του συστήματος με της χιλιάδες ανούσιες απεργίες για να κουράζει τους εργαζόμενους, να εκτονώνετε η λαϊκή οργή και να έχει τα πρόβατα πάντα μέσα στο μαντρί καταστρέφοντας πάντα κάθε τι εθνικό και απαξιώνοντας ότι θύμιζε Ελλάδα. 

Φτάσαμε να έχουμε μετά από τόσα δις εκατομμύρια ευρώ,  2.500.000 εκατ. ανέργους, κατεστραμμένο τον ιδ. τομέα, την χώρα με ανοικτά τα σύνορά και τα πόδια, χιλιάδες δικογραφίες απατεώνων πολιτικών στην βουλή και στα εισαγγελικά γραφεία και να μην ασχολείται ΚΑΝΕΝΑΣ.

Έλληνα έχεις καταλάβει τι σου ετοιμάζουν;
20/9/15 σκέψου καλά τι θα ψηφίσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για απεργιες κκε

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------