Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η ανάρτηση της Χρυσής Αυγής που θα ΣΟΚάρει το Πανελλήνιο! “Κλαρίνο στον ύμνο της τουρκίας ο Alexis! Μόνο στον Eλληνικό ξύνει τ’ @ρχ.. του!”

tsipras-ethnikos__article

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων Ελλάδος και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπενθυμίζεται πως οι Τούρκοι φίλαθλοι αποδοκίμασαν έντονα τον Εθνικό μας Ύμνο και πέραν τούτου, φώναζαν ισλαμικά συνθήματα κατά την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας στο Παρίσι.

Όπως βλέπετε, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του Σύριζα στέκεται κλαρίνο πλάι στον πρωθυπουργό της Τουρκίας κατά την ανάκρουση του τουρκικού εθνικού ύμνου, εν αντιθέσει με αντίστοιχη παρουσία του κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδος και Γαλλίας, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος, η οποία επικρίθηκε διεθνώς.

Είναι συνεπώς προφανές, ότι ο Τσίπρας και η Αριστερά αδυνατούν να κρύψουν τον ανθελληνισμό τους, τον οποίο στο εσωτερικό της χώρας ντύνουν με τον μανδύα του διεθνισμού και ενός πέρα ως πέρα επίπλαστου ανθρωπισμού.

Οι εικόνες του Τσίπρα σε Τουρκία και Ισραήλ σε σύγκριση με εκείνες στον Άγνωστο Στρατιώτη, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
xryshaygh.com
Ï ÃÁËËÏÓ ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÖÑÁÍÏÕÁ ÏËÁÍÔ ÊÁÔÁÈÅÔÅÉ ÓÔÅÖÁÍÉ ÓÔÏÍ ÁÃÍÙÓÔÏ ÓÔÁÑÔÉÙÔÇ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------