Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

«Δύο φορές αριστερά, του ΣΥΡΙΖΑ απάτη, αυτοί θα βάλουν ΕΝΦΙΑ ακόμα και στη φάτνη», Καημένοι Έλληνες; Πάλι θα ξεγελαστείτε;


Αλλά αν θέλετε να θυμηθείτε τι έγινε πέρυσι διαβάστε τι έλεγε ο Τσίπρας, ακριβώς αυτές τις άγιες μέρες. Στις διάφορες συγκεντρώσεις του έλεγε:
- Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να ενώσουμε. Να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα. Όχι για να ακολουθήσουμε την πεπατημένη των εντολών, των προαπαιτούμενων, των απαιτούμενων, των περικοπών που οδηγούν στην απαξίωση της ίδιας της ανθρώπινης ζωής, αλλά για ανοίξουμε μαζί με το λαό έναν άλλο δρόμο, εντελώς διαφορετικό από το σημερινό.
Αποτέλεσμα εικόνας για Να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα- Ο ελληνικός λαός, τούτες τις μέρες, καλείται να απαντήσει σε ένα κρίσιμο δίλημμα: Θα συνεχιστεί ο δρόμος των μνημονίων, της φθοράς, της κατάπτωσης της χώρας; Μιας χώρας που μπορεί να είναι μικρή σε έκταση, αλλά είναι μεγάλη σε ανθρώπινο δυναμικό, σε ιστορία, σε πολιτισμό, σε αγώνες για την ελευθερία.
Θα εφαρμοστούν τα προαπαιτούμενα για τα οποία δεσμεύτηκε ο κ. Σαμαράς με το email στην Τρόικα;
Θα καταργηθεί το ΕΚΑΣ;
Θα τσακίσουν κύριες και επικουρικές συντάξεις;
Θα αυξηθεί ο ΦΠΑ στα φάρμακα;
Θα συνεχιστεί αυτός ο δρόμος ή θα μπούμε επιτέλους σε ένα δρόμο απελευθέρωσης, δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, ριζικών μεταρρυθμίσεων στην κοινωνία και στο κράτος;
Θα συνεχίσουμε με τις γερασμένες εξουσίες, με τη διαπλοκή, με τη διαφθορά, με τους κομματικούς στρατούς, με το κράτος λάφυρο του εκάστοτε νικητή;
- Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης όμως είναι πλήρως κοστολογημένο. Εξηγεί αναλυτικά, και που θα βρεθούν τα λεφτά, και που θα ξοδευτούν. Είναι άμεσα υλοποιήσιμο με δικούς μας πόρους. Δεν εξαρτάται από τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. 

Μπορούμε να το ξεκινήσουμε άμεσα. Και θα το ξεκινήσουμε στις αρχές του νέου χρόνου, με την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης από μια μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία. Υλοποιώντας, έτσι, μια τεράστια επιχείρηση κοινωνικής σωτηρίας, η οποία ταυτόχρονα θα αλλάξει το κλίμα στη χώρα και θα επανεκκινήσει την οικονομία.
 
Αυτά έλεγε ο Τσίπρας τα Χριστούγεννα του 2014. Πόση σχέση έχουν με τα φετινά; «Δύο φορές αριστερά, του ΣΥΡΙΖΑ απάτη, αυτοί θα βάλουν ΕΝΦΙΑ ακόμα και στη φάτνη», τραγουδούσαν τα παιδάκια στα κάλαντα.
 Αποτέλεσμα εικόνας για Να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------