Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Εδώ βαφτίσαμε την Τρόικα “Θεσμούς” και το μνημόνιο “έντιμη συμφωνία”.
Βιώνουμε καθημερνά, μουγκοί τις πολλαπλές σταυρώσεις μας και τελικά, δεν καταφέρνουμε ποτέ να γίνουμε άξιοι της ποθητής εθνικής ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ !

Η αριστερά είναι αδίστακτη, έχει σχέδιο, για να επιβιώσει θα πρέπει να μας βγάλει από ευρώ, να κηρύξει τον ανένδοτο αγώνα ενάντια στους Έλληνες, να κομματικοποιήσει το κράτος και με υπερφορολόγηση ιδιωτικού τομέα, κόψιμο δραχμής και χρηματοδότηση κομματικών στελεχών, πολιτικά δικαιώματα και ψήφο σε λαθρομετανάστες, αντεθνική πολιτική στην παιδεία, να επιβληθεί σαν αόρατο φασιστικό καθεστώς στην απομονωμένη βαλκανική Ελλάδα.

Πάλι θα κάνουν λάθος εκτίμηση όπως το 1944 όπου ενώ ήξεραν ότι ο σφαγέας Στάλιν είχε δώσει την Ελλάδα στη Δύση, αυτοί επεδίωξαν τις σφαγές και τη σύγκρουση με τον Ελληνικό λαό, μια σύγκρουση καταδικασμένη από την αρχή σε αποτυχία.

Και τώρα πάλι θα προσπαθήσουν να κάνουν πράξη τις ιδεοληψίες τους για να καταστρέψουν την χώρα, αλλά θα αποτύχουν παταγωδώς και θα τελειώνουμε μια και καλή μαζί τους.

 Αποτέλεσμα εικόνας για κομμουνιστες

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------