Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου στη χώρα. Εθνική αντίσταση τώρα

Η Ελλάδα έχει πέσει σε βαθιά «εθνική κατάθλιψη». Αριστερό Χαλιφάτο ψήφισε ο Ελλαδίτης, πρέπει να ζήσει το όνειρο μέχρι τέλους. 

Η χώρα βαράει διάλυση και κανείς δεν μιλά. Οι κομμουνιστές που κυβερνούν, αυτοί που ούρλιαζαν πέρυσι τέτοια εποχή καταγγέλλοντας την τότε κυβέρνηση για την κατάσταση της Ελλάδας τώρα έχουν φέρει την πατρίδα σε απόλυτη διάλυση.

Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του Έλληνα επικρατεί χάος, απαισιοδοξία κυριαρχεί παντού και μάλιστα μόλις δύο μήνες μετά τις εκλογές και ούτε ένα χρόνο από τη στιγμή που οι καλοί αριστεροί, οι κομμουνιστές.!. ήρθαν για να δώσουν ελπίδα στο λαό.


Και φτάνουμε στο άλλο μείζον θέμα που προκαλεί τρόμο. εκατομμύρια λαθρομετανάστες καλεσαν οι αριστεροί και ήρθαν στην Ελλάδα, αφέθηκαν ελεύθεροι να αλωνίζουν στο όνομα του ανθρωπισμού και του πολυπολιτισμού.

Τι ήρθαν να κάνουν όλοι αυτοί και οι εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες; Που θα τους πάνε, πώς θα τους ταΐσουν, πώς θα τους ελέγξουν όταν οι κακοποιοί και οι τρομοκράτες που βρίσκονται ανάμεσα τους δημιουργούν συνεχώς προβλήματα.

Η οικονομία παραπαίει, η κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση νευρικής κρίσης, ο κόσμος έχει πάθει… απάθεια εξαιτίας του φόβου για το μέλλον ενώ το λαθρομεταναστευτικό απειλεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα.

Και ο ηγέτης, ο κομμουνιστής, ο αριστερός, ο κυβερνήτης, ο καπετάνιος του πλοίου βολοδέρνει, καταγγέλλει κάποια άγνωστα συμφέροντα, επιτίθεται σε αόρατους εχθρούς και κάνει αντιπολίτευση στον Ελληνικό λαό παραδίνοντας στους εχθρούς την πατρίδα

Η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον μιας μεγάλης εθνικής τραγωδίας, ίσως μεγαλύτερης κι από την έξοδο από το ευρώ για την οποία τόσα έχουν γραφτεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας η αριστερά του και η ψοφοδεξιά του θα λογοδοτήσουν για το έγκλημα που έχουν κάνει. Αρκεί μέχρι τότε να υπάρχουν Έλληνες και χώρα να ζούμε.

 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------