Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Αριστερέ, έχεις λεφτά και ακίνητα; Δεν τα έχεις δηλώσει; Φόρτωσε τα στη μάνα σου και καθάρισες.

Έτσι, μια άλλη μάνα, τώρα, σηκώνει το βάρος της… «ηθικής αριστεράς».Αποτέλεσμα εικόνας για μαρφιν


Κάθε μέρα που περνά ανακαλύπτουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα τσούρμο ανίκανων και επικίνδυνων κομμουνιστών που εξευτέλισε την αριστερά, που γράφει απίστευτα χιλιόμετρα στο κοντέρ της ανοησίας και της αηδίας που νιώθουμε για την πολιτική.

Αν το πολιτικό σύστημα ήταν χάλια χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, τώρα έχει πιάσει πάτο. Ένας βόθρος έγινε αλλά μη στεναχωριέστε. Πάνω απ’ όλα η ηθική που κατακτήθηκε δεκαετίες τώρα και σφυρηλατήθηκε πάνω στις τύψεις που νιώθουμε όλοι για τους «αγώνες» των κομμουνιστών να καταστρέψουν την χώρα και να διοριστούν στην ΕΡΤ και το δημόσιο.

Η οικονομία παραπαίει, η ανάπτυξη είναι μόνο λέξη που ακολουθεί τους αριστερούς εκατομμυριούχους μεγαλοιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν πάθει αλτσχάιμερ και ξέχασαν να τα δηλώσουν.

Οι δανειστές απαιτούν νέες περικοπές σοκ στις συντάξεις, ακόμη και στις μικρές αλλά η κυβέρνηση της ευαίσθητης αριστεράς είναι περήφανη που άνοιξε την ΕΡΤ που μας κοστίζει κάθε χρόνο 182.850.000 εκατ., όταν για 130.000.000 κόψανε τις συντάξεις και που διορίζει τις καθαρίστριες στα δικαστήρια ως γραμματείς.

Οι αριστεροί μπαχαλάκηδες ετοιμάζονται σήμερα να «τιμήσουν» τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου καταστρέφοντας περιουσίες Ελλήνων, καίγοντας την Αθήνα ή βάζοντας μερικές βομβίτσες αλλά δεν έγινε και κάτι.

Μη χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας, κομμουνισμό έχουμε, όλα βαίνουν καλώς. Γιατί απλά τόσο το ΚΚΕ όσο και ο Συ.ρι.ζα. γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η αριστερά είναι μέσα σ’ αυτό το «παιχνίδι» μέχρι το λαιμό. Οι αριστερές συμμορίες αυτές στηρίχθηκαν και θα στηριχθούν ανάλογα και ποικιλοτρόπως, όσο φέρνουν εις πέρας το ρόλο που τους έχει ανατεθεί.

«Άξιο» και πάλι το έργο τους, που συνέβαλαν με τέτοιο τρόπο στην τρομοκράτηση πλατιών κοινωνικών κομματιών την ώρα που οι κρατικοί σχεδιασμοί στον οικονομικό τομέα –και όχι μόνο– παίρνουν τις διαστάσεις μιας απροκάλυπτης λεηλασίας των ζωών τόσων και τόσων ανθρώπων.

«Άξιοι» και όσοι τους βοήθησαν στηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα τους ανθελληνικούς «βρυκόλακες» που ευθύνονται για την Μαρφίν και τις δολοφονικές επιθέσεις σε Ιανό και Μπαζάρ.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαρφιν

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------