Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Η ζωή συνεχίζεται, όπως λέμε. Και τι ζωή; ζωή και κότα!

- Δίνει εξηγήσεις για τα θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ 
- Θεωρείται ύποπτος για ηθική αυτουργία σε απιστία 
- Οι δικηγόροι του θα ζητήσουν νέα αναβολή

Νέο ραντεβού με τους οικονομικούς εισαγγελείς (Παν. Αθανασίου και Γαληνό Μπρη) σχετικά με τα μεγάλα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί όχι μόνο στον ΔΟΛ αλλά και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του, έχει αύριο (Δευτέρα 14/12) ο Σταύρος Ψυχάρης.

Στις 13 Νοεμβρίου ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος εκδότης είχε πάρει, μέσω του συνηγόρου του, προθεσμία για τις 14 Δεκεμβρίου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, καθώς θεωρείται ύποπτος για ηθική αυτουργία σε απιστία, για την οποία ελέγχονται ως φυσικοί αυτουργοί στελέχη τραπεζών (Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς και Εθνική), που ως μέλη επιτροπών ενέκριναν τα θαλασσοδάνεια στον ΔΟΛ και σε άλλες επιχειρήσεις ΜΜΕ.

 

Την τρίτη, είναι η σειρά για τις αποφάσεις στο Mega. 
Τα αποθεματικά της εταιρείας φτάνουν μόλις για δύο μήνες, αναφέρουν οι πληροφορίες, και οι μέτοχοι πρέπει να αποφασίσουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15.000.000 ευρώ. Αύξηση που είναι απαραίτητη για να υπάρξει δανειακή διευκόλυνση και να μετατεθούν οι δόσεις των τραπεζών.

Σε αυτό το ΔΣ ο Σταύρος Ψυχάρης καλείται να υλοποιήσει τη δέσμευσή του και να βάλει τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ποσοστό του ΔΟΛ και του Πήγασου στο Mega.

Σε διαφορετική περίπτωση, έχει ληφθεί η απόφαση να μπει στην αύξηση ο Φώτης Μπόμπολας, ίσως μαζί με τον Δημήτρη Μάρη, και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Αναπόφευκτα θα υπάρξουν αλλαγές στο management του Mega, όπως και ένα σχέδιο αξιολόγησης του προσωπικού, με απομακρύνσεις.


 

Κρατήστε το αυτό το πρωτοσέλιδο, άπιστοι Θωμάδες

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------