Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Πειθαρχικό εναντίον Πειθαρχικού!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαλλιά κουβάρια
Μαλλιά κουβάρια έγιναν τα δύο Πειθαρχικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, με τα μέλη του Δευτεροβάθμιου να στρέφονται εναντίον τριών μελών του Πρωτοβάθμιου και τελικά να διαγράφουν από την ΕΣΗΕΑ τα δύο! 

Με πρόσφατη απόφαση του Δευτεροβάθμιου, τιμωρούνται η Πόπη Χριστοδουλίδου με επίπληξη και οι Γιάννης Αποστολόπουλος και Ελένη Αδριανού με διαγραφή τριών μηνών από την ΕΣΗΕΑ.

Η απόφαση στηρίχθηκε στην έγκληση του γενικού γραμματέα του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ Νίκου Καρούτζου εναντίον των τριών μελών του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού έπειτα από έντονη διαφωνία και λογομαχία τους την ημέρα των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ. 


Έγκληση έγινε και εναντίον του για αήθη συμπεριφορά και απειλές στους διαδρόμους της Ένωσης Συντακτών, με αποτέλεσμα να διαγραφεί και ο ίδιος για έναν μήνα από την Ένωση! 

Η στάση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς φέρεται να παρεμβαίνει με τιμωρητικό τρόπο εναντίον δημοσιογράφων και την ίδια στιγμή να «αθωώνει» εκπροσώπους ιδιοκτητών, όπως την Αλίντα Καλοφωλιά, η οποία είχε διαγραφεί από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό και αθωώθηκε από το Δευτεροβάθμιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαλλιά κουβάρια

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------