Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015

Τέτοια είναι η αριστερή κυβέρνηση που έχουμε.

Πόσο πιο γελοίοι μπορεί να γίνουν
Αποτέλεσμα εικόνας για αριστερά σκυλιά

Αυτή η κυβέρνηση δεν μας αξίζει. Δεν αξίζει ούτε σε εμάς, ούτε στα παιδιά μας, ούτε στα «περήφανα γηρατειά» που βλέπουν τους μόχθους μιας ζωής να εξανεμίζονται. 

Πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν μπορείς να παραπλανείς τους πάντες για πάντα. Και σίγουρα δεν μπορείς να το κάνεις για πολύ.
 
Η περίπτωση του Β. Αποστόλου είναι χαρακτηριστική: Έφερε τροπολογία με την οποία οι αγρότες πρέπει να επιστρέψουν 320 εκατ. ευρώ από το περίφημο «πακέτο Χατζηγάκη».

Αποτέλεσμα εικόνας για αριστερά σκυλιάΕκείνου του υπουργού Γεωργίας που μοίραζε κοινοτικό χρήμα μπας και αναστηθεί ο καραμανλισμός την περίοδο 2008-2009.

Η Κομισιόν και το Ευρωδικαστήριο μας καταδίκασαν και πρέπει να τα επιστρέψουμε αυτά τα κονδύλια. Προφανώς με συμψηφισμό από τις επιδοτήσεις που έχουν λαμβάνειν οι αγρότες.

Τι να κάνει και ο Αποστόλου, ο οποίος έκανε καριέρα σηκώνοντας μπάρες διοδίων στο κίνημα «δεν πληρώνω»;

Αναγκάστηκε να φέρει τροπολογία για την ανάκτηση των επιδοτήσεων.

Η τροπολογία ψηφίστηκε αλλά ο ίδιος υπουργός «κλείνοντας το μάτι» είπε με στόμφο σαν άλλος Μαυρογιαλούρος: «Όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και εγώ υπουργός δεν θα εφαρμοστεί η τροπολογία. Και καταλαβαίνετε τι σας λέω...» Δηλαδή ο Αποστόλου και η κυβέρνηση θα κοροϊδέψουν του κουτόφραγκους, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα έχει καλά με τους αγρότες και έχει ο θεός. Τέτοια είναι η κυβέρνηση που έχουμε.
Αποτέλεσμα εικόνας για αριστερά σκυλιά
Ανάλογη περίπτωση και αυτή του Χρήστου Σπίρτζη. Πήγε στη Βουλή για να διορίσει στις εταιρείες των συγκοινωνιών όχι 3 αλλά 6 «δικούς του», ως προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους.

Όμως, νόμος του ΣΥΡΙΖΑ καταργούσε τις διπλές θέσεις για εξοικονόμηση χρήματος.

Δεν μπορεί να πεινάει ο κόσμος, να έχουμε κοινωνική κρίση όπως έλεγε και ο Αλέξης και να πληρώνονται διπλοί και τριπλοί μισθοί. Ο Σπίρτζης το ήξερε βεβαίως αλλά μπροστά στην επιθυμία να βολέψει τους δικούς του, δεν έκανε πίσω.

Έφερε τροπολογία που καταργούσε την προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ και οι 6 «κολλητοί» του συστήματος της Αριστεράς θα πιάσουν δουλειά. Καθαρός Μαυρογιαλούρος δηλαδή.

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα κομμουνιστικής διακυβέρνησης με τρόπο που σε καμιά περίπτωση δεν ταιριάζει σε μια χώρα που είναι σε κρίση. Όμως, αυτά ο Τσίπρας δεν τα βλέπει. Ακούει μόνο τα αριστερά σκυλιά να αλυχτάνε, όπως είπε στην Κ.Ο.
 Αποτέλεσμα εικόνας για αριστερά σκυλιάΑποτέλεσμα εικόνας για αριστερά σκυλιά

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------