Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Οι φαύλοι πέφτουν, οι Έλληνες να ετοιμάζονται...Διαλύουν τον Ελληνικό στρατό και όλα τα σώματα ασφαλείας.


isiSύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι δήμοι και οι περιφέρειες θα μπορούν να προσλαμβάνουν αντιρρησίες συνείδησης εναλλακτικής υπηρεσίας. Όχι βεβαίως δωρεάν, αλλά επ’ αμοιβή! 

Οι «αντιρρησίες» θα πληρώνονται με χρηματικό ποσό ίσο με το ποσό που διατίθεται για τη σίτιση, τη στέγαση, την ένδυση και τις μετακινήσεις των στρατιωτών, που είναι 223,53 ευρώ το μήνα.

Όποιος νέος θέλει να μην υπηρετήσει τη θητεία του και να πληρώνεται κι από πάνω με 223,53 ευρώ το μήνα, οι κομμουνιστές έχουν φροντίσει και γι' αυτό. Θα δηλώνει «αντιρρησίας συνείδησης» και θα καθαρίζει παίρνοντας και 223,53 ευρώ το μήνα

Τώρα θα μας πείτε Ποιος στρατός; Αντί να φυλάει και να υπερασπίζεται τα σύνορα της πατρίδας, με τα χρήματα του Ελληνικού λαού μαγειρεύει για να ταΐζει λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές και δεν βρέθηκε ένας τουλάχιστον ευσυνείδητος Έλληνας αξιωματικός να παραιτηθεί που μετέτρεψαν τον Ελληνικό στρατό σε μαγειρειό!!  

Οι ένστολοι στην Ελλάδα, δεν έχουν λόγο ύπαρξης έτσι όπως λειτουργούν και διαμαρτύρονται κιόλας για τους χαμηλούς μισθούς που παίρνουν ενώ κανονικά απλά δεν υπάρχουν.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει... μια χώρα χωρίς σύνορα και χωρίς στρατό να την φυλάει και να την προστατευει από τους εχθρούς.

Αυτός είναι ο αριστερός πολυπολιτισμός που μας ετοίμασαν και μας τον φόρτωσαν με ψέματα και με το έτσι θέλω.
 Αποτέλεσμα εικόνας για καινε την σημαια 

Οι φονιάδες της Ελλάδας και της ιστορίας υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα, με στόματα γλοιώδη και λαίμαργα. Μας εκφοβίζουν, μας τρομοκρατούν…

Μας πυροβολούν με λόγους δόλιους από τις τηλεοπτικές οθόνες τα αδειανά κουστούμια και τα παραγεμισμένα στόματα.
Μας φτύνουν οι αρουραίοι των εφημερίδων, οι αρθρογράφοι του μεγάλου κενού, οι εθνοφθόροι και οι Ελληνόφοβοι βρικόλακες καταστρέφουν τα παιδιά μας και τους αγέννητους.
Αποτέλεσμα εικόνας για καινε την σημαιαΑποτέλεσμα εικόνας για καινε την σημαια

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------