Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ο πόνος θα είναι πολύ μεγαλύτερος αν συνεχίζει να βλέπεις στων… Ψαρών την ολόμαυρή ράχη να περπατά ο Αλέξης ή ο Βαγγέλας ή ο Βενιζέλος ή η Φωφη ή ο Λεβέντης ή ο Δημήτρης

Ο κίνδυνος, για την Ελλάδα δεν προέρχεται από την οικονομία. Είναι κυρίως κοινωνικός κίνδυνος, απορρέει από την αδιαφορία του Έλληνα για τα πάντα. 

Όλα τα λαμόγια, όλοι όσοι έκαναν βρομιές, αριστεροί η δεξιοί, να πάνε στη φυλακή και στην πολιτική εξορία. Αλλά ο κόσμος πρέπει να μάθει να μη συγχωρεί τους μισούς και να βρίζει τους υπόλοιπους.

Χρειάζεται μια εθνική αφύπνιση που θα σαρώσει τη μετριότητα, την αφασία, την αδιαφορία για όλους και για όλα. Χρειάζεται μια νέα Ελλάδα με νέους ανθρώπους. Και κυρίως χρειάζεται έναν εθνικό ηγέτη με όραμα που θα βγάλει από τους καναπέδες τους Έλληνες και δεν θα επιτρέψει στους ανθέλληνες να καταστρέφουν την χώρα και να ξεπουλάνε την πατρίδα σκλάβα, στα παζάρια της ανατολής.

Αποτέλεσμα εικόνας για καίγοντας την σημαιαΑποτέλεσμα εικόνας για καίγοντας την ελληνικα σημαια
 


 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------