Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ… ΚΡΙΣΗ!

«Κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε, τον κλέφτη να γυρεύουνε…»
Γ. Σουρής

Σύσσωμη η Κ.Ο. της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», όπως έχει μεταμφιεστεί το ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε πρόταση για «τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση ολόκληρης της αλήθειας γύρω από το βασανιστικό ερώτημα του ελληνικού λαού, πώς ξεκίνησε η δημοσιονομική κρίση, καθώς και η κρίση ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας»!
Την ίδια ώρα, λοιπόν, που αφαιμάζουν τον ελληνικό λαό απ’ όλες τις μπάντες, στο αρχείο, λοιπόν, κατέληξε η δικογραφία για τα (δανεικά κι αγύριστα…) «δάνεια» της Αγροτικής Τραπέζης προς τα πολιτικά κόμματα του… συνταγματικού (κλεπτοκρατικού!) τόξου!

Έτσι, πενήντα υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη, 10 πολιτικά πρόσωπα, ταμίες και διευθυντές του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, της νουδούλας και του… «άσπιλου», «αμόλυντου» και «τιμημένου» κουκουέ, που ευθύνονται για το πάρτι της διασπάθισης 272.500.000 ευρώ την περίοδο 2000-2011, δεν θα έχουν καμία επίπτωση!

Έλληνες, να μην ξεχάσουμε να πληρώσουμε ΕΝΦΙΑ, φόρους, τέλη κυκλοφορίας και τα κέρατά τους τα τράγια! Γιατί ο «Κομμουνιστής» της πρασινοκοκκινομπλέ διαφθοράς, διψάει για φράγκα!

Αποτέλεσμα εικόνας για κλεφτο ΠΑΣΟΚΑποτέλεσμα εικόνας για κλεφτο ΠΑΣΟΚΑποτέλεσμα εικόνας για κλεφτο ΠΑΣΟΚΔεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------