Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Άγρια δολοφονία, ομοφυλόφιλου άντρα λόγω της σεξουαλικότητας του.

Δύο νεαροί μουσουλμάνοι “πρόσφυγες” από το Μαρόκο στην Σουηδία, κατηγορούνται για την δολοφονία με κίνητρο το «μίσος»* ενός ομοφυλόφιλου, τον οποίον αφού τον έντυσαν με γυναικεία ρούχα, του τύλιξαν ένα φίδι γύρω από τον λαιμό και τον κακοποίησαν μέχρι θανάτου.

Οι δύο δράστες μουσουλμάνοι – ο ένας 16 χρονών και ο άλλος 19 χρονών – είναι “πρόσφυγες” από το Μαρόκο. Σύμφωνα με την εισαγγελία, το θύμα ήταν εσκεμμένα στόχος, λόγω της σεξουαλικότητας του.

Το περιστατικό άρχισε όταν ο ομοφυλόφιλος άνδρας συναντήθηκε με τον 16χρονο “πρόσφυγα” σε ένα πάρκο στο Γκέτεμποργκ και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει δίνοντας ρούχα και τρόφιμα.

Τα τρία άτομα κατέληξαν στο διαμέρισμά του ομοφυλόφιλου άντρα όπου ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι ο άντρας προσπάθησε να κάνει σεξ με τους δυο μετανάστες και ότι αυτοί ενήργησαν σε αυτοάμυνα.

Ωστόσο, η αστυνομία ανακάλυψε ένα βίντεο από το κινητό του 16χρονου που δείχνει τον ομοφυλόφιλο άντρα κακοποιημένο και δεμένο στο δάπεδο του διαμερίσματος. Ο 16χρονος μουσουλμάνος “πρόσφυγας” από το Μαρόκο, ακούγεται να ουρλιάζει και να βρίζει τον άνδρα, ενώ τον προσβάλλει για τον «σεξουαλικό προσανατολισμό» του.

Ένα νεκρό φίδι βρέθηκε τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του θύματος στο οποίο η αστυνομία βρήκε σταγόνες αίματος από τον 16χρονο. Οι δράστες έδεσαν το θύμα και του έβαλαν μια κουβέρτα στο πρόσωπό του για να τον δολοφονήσουν, κάτι το οποίο επέφερε τον θάνατό του, σύμφωνα με την εισαγγελία, η οποία χαρακτήρισε το περιστατικό “ρατσιστική, στυγερή δολοφονία.”

«Οι δύο μουσουλμάνοι “πρόσφυγες” από το Μαρόκο έχουν περάσει από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες πριν έρθουν στη Σουηδία», αναφέρει η Speisa.

Σύμφωνα με την σουηδική Expressen, οι νεαροί μετανάστες από το Μαρόκο και άλλες χώρες της Βόρειας Αφρικής είναι γνωστοί για την εγκληματική συμπεριφορά τους.


g2

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------