Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Η μεγάλη απάτη, σαν άλλος… Γιώργος Παπανδρέου, ο Αλέξης Τσίπρας

Έτσι εξηγούνται τα ανοιχτά σύνορα και ο αφανισμός  
του Ελληνικού έθνους από τους κομμουνιστές.



ή ΑΥΤΟΙ;;; 


Μια ακόμη μεγάλη απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού, στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ και με ένα επικοινωνιακό μπαράζ για το ασφαλιστικό επιχειρεί να κάνει το άσπρο – μαύρο. Την ίδια στιγμή που λένε ότι δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις, ψεύδονται ασυστόλως αφού οι μειώσεις είναι ήδη πραγματικές με το τρίτο μνημόνιο.

Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι όλες οι νέες συντάξεις έχουν μειωθεί τουλάχιστον 20%;

Αυτό δεν είναι τσεκούρι για εργαζόμενους που πλήρωναν μια ζωή εισφορές για συγκεκριμένα ποσά και τώρα βγαίνουν στη σύνταξη με λιγότερα;

Η μεγάλη απάτη, όμως, έχει κι άλλα στάδια, κι άλλα κόλπα. 

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, το κράτος χρωστά στους συνταξιούχους 7 δισ. ευρώ που είναι οι περικοπές που έγιναν και η κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης που κρίθηκαν αντισυνταγματικά από το ΣτΕ. Γιατί παρακούει τις εντολές του ανωτάτους δικαστηρίου ο ΣΥΡΙΖΑ;

Έχουμε κι άλλα όμως: Βγαίνουν όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και λένε ότι είναι κόκκινη γραμμή οι περικοπές στις κύριες και ότι θα υπάρξουν μικρές μειώσεις στις επικουρικές. Άλλος λέει ότι οι... μισοί συνταξιούχοι δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν λες και οι άλλοι μισοί είναι τα κορόιδα.

Ο τρίτος λέει ότι το Ασφαλιστικό θα περάσει γιατί είναι δίκαιο, γιατί θα αυξηθούν οι εισφορές των εργοδοτών που... έχουν λεφτά. Από την... αναδιανομή του πλούτου που διαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ θα απολυθούν μερικές χιλιάδες αλλά ποιος νοιάζεται;

Επίσης, αν δεν περάσει από την τρόικα υπάρχει κι άλλη λύση. Φόρος στις τραπεζικές συναλλαγές, ώστε όλοι να πληρώσουν για το ασφαλιστικό και για συντάξεις που οι ίδιοι πιθανότατα δεν θα πάρουν ποτέ.

Θέλετε κι άλλα ψέματα;
Στο περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που παρουσίασε ο ίδιος ο Τσίπρας αναφερόταν ότι θα υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων. Δηλαδή αυτών που θα κοπεί το ΕΚΑΣ...
Επίσης, πριν τις εκλογές ο ίδιος ο πρωθυπουργός έλεγε ότι θα αποκατασταθεί η 13η σύνταξη σε συνταξιούχους έως 700 ευρώ.

Ο ίδιος ο Στρατούλης, τότε υπουργός, έλεγε ότι είναι η αδιαπραγμάτευτη η 13η σύνταξη και θα δοθεί παραμονές Χριστουγέννων. Αυτών που πέρασαν όχι το... 2180.

Πέρυσι τον Φεβρουάριο, στις προγραμματικές δηλώσεις ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι δεν θα υπάρξει καμιά μείωση στις επικουρικές συντάξεις κι ότι δεν θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας.

Τι έχει γίνει από τότε; Η κυβέρνηση της Αριστεράς που κόπτεται για τα χαμηλά εισοδήματα και για την αποκατάσταση των αδικιών τι κάνει; Αυξάνει τα όρια ηλικίας, δεν δίνει την 13η σύνταξη, δεν δίνει τα αναδρομικά που αποφάσισε το ΣτΕ, μειώνει σίγουρα τις επικουρικές συντάξεις έως και 20% τσακίζοντας τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Επίσης, δεν αποκλείεται μείωση στις κύριες αν και αυτή έχει γίνει στα κρυφά ενώ ετοιμάζεται για χαράτσι σε όλους τους πολίτες. Για να μην πούμε για την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης η οποία έχει γίνει μόνιμη και υποτίθεται ότι θα βοηθούσε στην ανάσταση των ασφαλιστικών ταμείων.

Κι όμως, η μεγάλη αυτή απάτη επιχειρείται να καλυφθεί 
μέσα από επικοινωνιακή καταιγίδα. 

Πότε το σύμφωνο συμβίωσης αλλάζει την ατζέντα, πότε η στράτευση των γυναικών, πότε κάτι ξέμπαρκες και αμφιβόλου σοβαρότητας λίστες φοροφυγάδων, πότε οι απειλές (που μπορεί να γίνουν πραγματικότητα) σε βάρος επιχειρηματιών ότι θα τους στείλουν φυλακή και πότε το προσφυγικό που βολεύει την κυβέρνηση να είναι στην επικαιρότητα.

Η αλήθεια είναι ότι στις 8 Ιανουαρίου η κυβέρνηση θα καταθέσει την πρότασή της στην τρόικα και θα κριθεί αν θα είναι αυτή ή θα την γυρίσουν πίσω. Θα κριθούν πολλά και για την ίδια την κυβέρνηση που κάνει μασάζ στους βουλευτές της και αναζητά αποστάτες στο κόμμα του Λεβέντη ή αλλού.

Η ουσία είναι ότι οι συντάξεις κόβονται, το Ασφαλιστικό διαλύεται, χιλιάδες νυν εργαζόμενοι δεν ξέρουν αν θα έχουν ένα ποσό στα γηρατειά τους.

Όσα κόλπα κι αν κάνουν ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι για τόσο σοβαρά θέματα δεν πρέπει να την πατήσει για ακόμη μια φορά.

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλευτες πασοκ συριζα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------